Zend Studio 4.0 Lansat (+ alte noutati interesante)

Zend Studio 4.0 Lansat (+ alte noutati interesante)

Astazi s-a lansat versiunea 4.0 finala a IDE-ului de la Zend.
Asa cum am mentionat intr-un post anterior, versiunea noua este net inbunatatita si aduce features noi pentru accelerarea dezvoltarii si debugging-ului de aplicatii PHP.
La zend.com gasiti versiunea de evaluare pentru 21 de zile.
Noua versiune vine in “two flavours”, Standard si Professional, prima fiind o versiune cu mai putine features. Detalii in josul paginii de aici.

Si Waterproof Software se pregateste sa lanseze o versiune noua (1.2) de PHPEdit, versiune pe care am testat-o saptamana trecuta (nu este disponibila oficial, am scos-o din repository-ul SVN, cu amabilitatea dezvoltatorului principal al acestei aplicatii, daca nu aveam un HDD crash saptamana trecuta, postam niste screenshots ..

O alta surpriza placuta va veni din partea MySQL AB care va lansa primul software (multiplatforma) de concept vizual al bazelor de date, denumit MySQL Workbench, preconizat pentru lansare in luna Mai a acestui an, sub licenta GNU si comerciala.
Cei care au lucrat cu programul DbDesigner si MySQL Query Browser de la fabForce isi pot face o idee despre ce va urma pentru ca noua aplicatie este dezvoltata chiar de creatorii DbDesigner, fabForce fiind achizitionat de MySQL AB cu putin timp in urma.

Pe SD Times gasiti alte detalii legate de MySQL WorkBench si despre viitoarea versiune 5.0 a MySQL Server.

Stay tuned !

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.