JobShop Timisoara

JobShop Timisoara

Asociatia studenteasca BEST Timisoara prezinta JobShop-evenimentul national de cariera pentru studenti si absolventi. A XV-a editie JobShop se va desfasura in perioada 17-21 martie in Universitatea Politehnica Timisoara, in facultatile de Electrotehnica si Mecanica.

Participantii la JobShop vor avea de ales dintr-o gama variata de activitati. Evenimentul va incepe pe 17 martie cu Training Camp: 15 traininguri pe teme de planificare a carierei, comunicare, scriere de CV, managementul timpului, negociere. Acestea, impreuna cu serviciul de consultanta, vor oferi participantilor asistenta, precum si pregatirea de care au nevoie pentru a incepe o cariera de succes.

Evenimentul va continua cu doua zile in care studentii si absolventii vor putea intra in contact direct cu angajatorii fara a avea emotiile unui interviu si in care pot descoperi care sunt asteptarile reale ale companiilor ce formeaza mediul economic in Timisoara. 40 dintre cele mai mari companii din zona de vest a tarii isi vor expune oferta la JobShop. Prezentarile de cariere de succes -element de noutate- sunt oportunitati pentru companii de a-si face cunoscuti oamenii valorosi iar pentru studenti si absolventi de a invata de la modele de reusita profesionala. 10 manageri si specialisti vor vorbi la JobShop despre parcursul lor profesional in cadrul companiilor pe care le reprezinta. In plus, antreprenori romani de succes vor oferi studentilor o noua perspectiva – aceea a dezvoltarii unei afaceri pe cont propriu.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.