Evenimentul national de cariera JobShop

Evenimentul national de cariera JobShop

Ţie unde ţi-ar plăcea să lucrezi? Hai la JobShop! În perioada 15-19 martie 2010, în cadrul Universităţii POLITEHNICA Bucureşti şi în perioada 20 – 25 martie 2010, în cadrul Universităţii "Politehnica" Timişoara va avea loc Evenimentul Naţional de carieră JobShop.

Bucureşti

Pe parcursul unei săptămâni, workshop-uri, seminarii şi prezentări de companii organizate în cadrul Universităţii şi susţinute de reprezentanţii companiilor participante îşi propun să reunească cei mai buni studenţi pentru a-i îndruma spre o viitoare carieră şi a le deschide noi orizonturi de interes.

Joi – 18 martie – va avea loc ziua de standuri, în care vizitatorii JobShop 2010 Bucureşti vor intra în contact cu reprezentanţii companiilor participante la eveniment. Aceasta este ziua în care participanţii vor putea analiza direct oferta de job-uri (atât part-time, cât şi full-time) de internship-uri şi de seminarii oferite de către companii. 

Timişoara

Studenţii vor avea ocazia să-şi prezinte ideile antreprenoriale echipei de la „Arena Leilor", într-un proiect ce le poate aduce succesul. Cu acest prilej, pentru studenţii ce doresc să înveţe să scrie un proiect, BEST Timişoara a organizat două training-uri cu privire la scrierea unui plan de afaceri.

Ediţia din acest an a evenimentului se va întinde pe parcursul a şase zile. Printre activităţile ce se vor desfăşura în zilele de eveniment se vor număra training-urile, prezentările de cariere de succes, prezentările "Zoom pe companie".

Anul acesta aduce elemente de noutate evenimentului. Astfel, studenţii vor putea lua parte la prezentări de burse de studiu şi se vor putea înscrie pentru a participa la atelierul tehnic programat pentru ultima zi a evenimentului.

Toate acestea vor culmina cu două zile de stand în incinta Universităţii "Politehnica" Timişoara, în zilele de 23 şi 24 martie.

JobShop este cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi, ajuns anul acesta la cea de-a 17-a ediţie în Timişoara. Evenimentul se adresează studenţilor şi absolvenţilor universităţilor tehnice din cele mai mari 5 centre universitare din România: Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara. Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul www.jobshop.ro !

BEST (Board of European Students of Technology), este o organizaţie nonpolitică, nonprofit, aflată în permanentă dezvoltare. Încă din 1989 asigură modalităţi de a facilita comunicarea, cooperarea şi schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni din mediul academic tehnic. Organizaţia este prezentă în 83 de universităţi tehnice din 30 de ţări europene.

Share this post

Comments (3)

 • phpromania Reply

  PHPRomania.net Evenimentul national de cariera JobShop: ?ie unde ?i-ar pl?cea s? lucrezi? Hai la JobShop! În peri… http://bit.ly/b1DcT3

  10 martie 2010 at 21:07
 • Nick Dragomir Reply

  Ok, job fest-ul l-am ratat….Poate cineva sa imi spuna si mie cum pot sa angajez un Developer PHP bun?? Cineva pe care sa ma bazez ca este serios si ca vrea sa faca treaba intr-adevar??
  Sau asta este o specie care a disparut de mult?

  Stiu ca nu sunt fix on topic… dar am nevoie urgenta de 1-2 developeri PHP familiarizat cu Zend Framework, pentru proiecte e-commerce în Magento.

  Ma poate ajuta cineva?

  30 martie 2010 at 14:59
 • Birkoff Reply

  Nick Dragomir daca postezi in forum in sectiunea cerere / oferta te putem ajuta, aici e doar comentariu la blog.

  30 martie 2010 at 17:05

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.