Concurs cu premii la www.phpbb.ro

Concurs cu premii la www.phpbb.ro

Dragi utilizatori PhpBB,

Va anuntam ca forumul comunitatii phpbb.ro a lansat un nou concurs ce se va desfasura in perioada 23 octombrie – 30 noiembrie 2006. PhpBB.ro vă propune să participaÅ£i la un concurs mai diversificat faţă de primul.
Astfel am creat 3 secţiuni:

– Stiluri: crearea unei teme originale
– Forumuri personalizate: identificarea celor mai originale/inventive forumuri (ca ÅŸi design)
– Colaborări (articole/traduceri): contribuÅ£ia adusă la dezvoltarea comunităţii phpBB Romania (articole, traduceri MOD-uri)

Iată şi premiile:

– pentru secÅ£iunea Stiluri: toate lucrările vor fi premiate cu materiale personalizate phpBB.ro (ex. tricouri, sepci) iar marele premiu va fi un pachet de găzduire oferit de firma ROHOST din TimiÅŸoara. Premiul constă din abonamentul de găzduire pe un an WH-500 la care se adaugă un domeniu .com, .net, .org, .biz sau .info, la alegere, dacă câştigătorul nu are propiul domeniu înregistrat. Dacă căştigătorul are domeniu înregistrat se va oferi pachetul de mai sus pentru acel domeniu (indiferent dacă este internaÅ£ional sau .ro);

– pentru secÅ£iunea Forumuri personalizate: marele premiu va fi un pachet de găzduire oferit de firma Epress din TimiÅŸoara ce constă din abonamentul de găzduire pe un an WH-50 iar următoarele 2 clasate vor primi materiale personalizate phpBB.ro (ex. tricouri, sepci);

– pentru secÅ£iunea Colaborări: primele 3 lucrări ca ÅŸi importanţă ÅŸi originalitate vor primi materiale personalizate phpBB.ro (ex. tricouri, sepci).

Lucrările premiate vor fi instalate în secţiuniile phpBB.ro dupa caz (Stiluri demo, Catalog articole sau Download) şi oferite sub licenţă GPL utilizatorilor forumului phpBB.

Detalii suplimentare la adresa de email: concurs2006 at phpbb.ro sau în subforumul: Concurs 2006.

Mult succes!
Echipa PhpBB.ro

Share this post

Comment (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.