Bill Gates se retrage de la Microsoft

Bill Gates se retrage de la Microsoft

Fara nici cea mai mica intentie de gluma: Bill Gates a declarat ca se retrage. Da – de la Microsoft. Cel mai bogat om al planetei a anuntat ca renunta la functia de chairman Microsoft si se va ocupa de acum de Bill & Melinda Gates Foundation. Pana in iunie 2008 el va renunta treptat la toate obligatiile lui din companie, functia de chairman revenindu-i acum lui Ray Ozzie. In 2000 el anuntase ca renunta la functia de CEO in favoarea lui Steve Ballmer. Acum socheaza din nou presa IT cu anuntul facut.

Sursa stire: – 1234

Share this post

Comments (6)

 • octavian Reply

  Cred si io… la cati bani a facut… s-a saturat sa mai aiba oale sparte-n cap. Destept om! Il apreciez… se poate numi `shmecher`: a plecat de jos si a ajuns bine (ceva mai sus decat se astepta). Nu stiu daca stirea este reala (banuiesc eu ca nu e doar o barfa ieftina… asa o fi), mi se pare destul de tinerel sa se retraga. Ce sunt eu curios: oare mai studiaza?

  31 august 2006 at 11:03
 • Birkoff Reply

  Stirea e reala, daca o cauti pe net o gasesti in cele mai diverse surse…
  Din moment ce se ocupa acum de fundatia lui de binefacere nu cred ca mai studiaza, si nu cred ca a mai studiat programarea de mai bine de 10 ani, cred ca s-a bazat mai mult pe management si consulting, dar asta e doar o parere de-a mea.

  1 septembrie 2006 at 16:50
 • Alex Herdea Reply

  este frumos oricum , ca a renuntat ca un Gentleman , adik nu sa apucat sa zica ca aia nushui ce au facut..ailallti si mai rau 😛 , ci a zis ca se retrage pentru a lucra la fundatia lui de binefacere

  Destept om si calculat ( oricum sa speram ca urmatoru va scoate ceva mai bun pe piata 😀 :-“)

  4 octombrie 2006 at 22:19
 • julie Reply

  Daca nu mai are ce face cu atitia dolari si nu-i poate calcula un simplu computer cred ca ar fi bine sa trimita o suma frumusica si pentru altii, de exemplu Republicii Moldova in care sunt oameni saraci lipiti pamintul, care nu au vazut dolari in viata lor! Sa faca un act de binefacere ar fi minunat pentru el ca un om cu inima mare!:)

  30 octombrie 2006 at 13:47
 • adrian Reply

  “Bineinteles ca nu a fost o decizie foarte usoara”, a spus el. “Sunt norocos ca am doua pasiuni si ca ambele sunt atat de importante pentru mine. Chiar daca ma pregatesc sa schimb prioritatile…stiu ca Microsoft este o companie bine pozitionata”.
  Gates spune ca va ramane presedintele consiliului director “pe o perioada nedefinita”, dar Ray Ozzie, actualul chief technology officer, va prelua imediat pozitia de chief software architect. Ozzie a venit in companie in aprilie 2005, cand compania sa Groove Networks, a fost achizitionata de Microsoft. Ozzie este cunoscut mai ales pentru contributia sa la software-ul de colaborare si e-mail Lotus Notes.

  1 noiembrie 2006 at 13:03
 • Astro Reply

  Time to say Goodbye 🙂

  25 decembrie 2006 at 09:28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.