Concurs design Adobe Romania

Concurs design Adobe Romania

Adobe România organizează un concurs pentru studenții talentați la design!

Creează împreună cu colegii tăi o animație în Adobe Edge și trimite o arhivă cu proiectul rezultat la concurs@adobe.com până pe 30 aprilie și poți câștiga super premii!

Ce trebuie să faci

 • Creează împreună cu colegii tăi o animație în Edge și trimite-ne arhiva cu proiectul rezultat la concurs@adobe.com până la 30 aprilie. Nu uita să specifici membrii echipei cu care ai lucrat la animație, precum și câteva date de contact. Apoi, juriul format din echipa de designeri din cadrul Adobe România va decide câștigătorii. Premierea va avea loc vineri, 8 mai la sediul Adobe România.

Ce castigi?

Primele 3 animații vor primi următoarele premii:

Locul I – o tabletă iPad 3

Locul II – o tabletă iPad 2

Locul III – un iPod Touch

Pentru orice alte intrebări legate de desfășurarea concursului sau despre Adobe Edge, detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share this post

Comments (2)

 • User Reply

  Discriminare! Nu merge pe xp. 🙁

  17 aprilie 2012 at 14:42
 • Birkoff Reply

  tinand cont ca microsoft a anuntat ca suportul pentru xp va mai fi valabil pana in 2014 dupa care se va renunta de tot la el, ar cam fi timpul sa te gandesti sa treci pe un sistem de operare mai recent, cum ar fi windows 8 care o sa apara oficial in vara asta altfel o sa tot intalnesti softuri care nu mai ruleaza pe sisteme antice (7 ani de xp deja se poate spune antic)

  17 aprilie 2012 at 17:46

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.