www.autobt.ro La inceput de drum!

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

bamse
PHPRomania Supporter

Mesajde bamse » Sâm Noi 29, 2008 2:41 pm

Oricum ca idee aia de la mxhost sunt niste daramati, ca din pacate mai toti provideri de servicii de webhosting din Romania.

Am avut si eu site la ei (la mx host astia) ..si primeam niste raspunsuri la probleme parca date de roboti (la modu ca eu ii intrebam ceva si ei imi raspundeau cu totul altceva).
Pt o problema de redirectare care era cauzata de setarile facute de ei a stat dl Adrian Chirila vreo luna si in final tot eu a trebuit sa ii spun ce trebuie modificat in configuratia server-ului sa dispara problema asta in conditiile in care cunostiintele mele despre linux / apache server etc tind spre 0
Noroc ca e google asta de ajutor.

Cristy94
PHPRomania Supporter

Mesajde Cristy94 » Mar Dec 02, 2008 4:24 pm

"AutoBT.ro va ofera posibilitatea de a evalua piata auto intr-un mod placut sau de a va promova afacerea intr-un mod eficient.

Aveti posibilitatea de a :

Postarii anunturilor dumneavoastra si de a le administra
Promovarii afacerilor dumneavoastra
"
Asta scrie la About Us... nu prea mi se pare engleza :) tot ce e in acea limba daca alegi alta limba sunt butoanele :|

paulthe1
Junior Member

++ my site

Mesajde paulthe1 » Mie Dec 03, 2008 2:42 am

Înapoi la “Evaluare site”