Imagini PNG
Moderator: Moderatori
Imagini PNG
Doresc sa folosesc in structura unui site imagini PNG cu transparenta. Exista vreun dezavantaj sau inconvenient?
Pai de ce sa existe,cred ca toti care vor sa foloseasca transparenta folosesc PNG
,eu unu zic ca nu,cel putin nu am intalnit nimic rau pana acuma... insa am vazut pe forum ca sunt ceva probleme la transparenta PNG cu Internet Explorer,dar parca a facut Copyright o functie ce facea fix la chestia aia,anyway raspunsu' meu este ca nu afecteaza cu nimic.
|
GOOGLE = un mare prost
GOOGLE = un mare prost
-
riderinblacktm
- PHPRomania Supporter
Dezavantajul este ca IE6 nu stie ce e aia transparenta.
Atata timp cat folosesti o functie javascript o sa pacalesti si IE6 si totul o sa fie ok.
Te poti documenta aici : .
P.S. Daca imaginea .png este folosita ca 'background-image' am impresia ca filtrul nu merge dar exista un work-around cu jQuery si un script putin mai complex.
Spor!
Atata timp cat folosesti o functie javascript o sa pacalesti si IE6 si totul o sa fie ok.
Te poti documenta aici : .
P.S. Daca imaginea .png este folosita ca 'background-image' am impresia ca filtrul nu merge dar exista un work-around cu jQuery si un script putin mai complex.
Spor!