Paginare
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
am testat un pic shi am vazut urmatoarea chestie:sa zicem ca ai selectat judetul alba.iti afiseaza inregistrarile din prima pagina + linkurile la pagini ,dai pe a2 a si te intoarce inapoi sa mai cauti.daca dai tot pe judetul alba iti afiseaza cea dea 2 a pagina ceea ce trebuia sa faca mai devreme.
NU EXISTA $_POST['Trimite'].NU TE DIRECTIONEAZA NICI UNDE .IN BROWSER AFISEAZA ?pagina=afaceri&page=2,PAGINA ESTE A 2 A DAR NU ITI GASESTE POST-UL ACELA SI DE ACEEA ITI AFISEAZA PAGINA DE CAUTARE IN LOC DE TABELUL CELEI DE-A 2A PAGINI.(pt prima pagina post-ul este deja trimis)
este doar o simpla problema de organiazare a codului in pagina(sau poti rezolva si cu sesiuni si campuri hidden).nu te mai subestima si aranjeaza in pagina calumea
.
bafta.
P.S. : sper ca de astea stiai!pt. alte judete care n-au inregistrari.
Notice: Undefined variable: page in C:\Program Files\xampp\htdocs\b\afaceri.php on line 94
Notice: Undefined variable: page in C:\Program Files\xampp\htdocs\b\afaceri.php on line 98
NU EXISTA $_POST['Trimite'].NU TE DIRECTIONEAZA NICI UNDE .IN BROWSER AFISEAZA ?pagina=afaceri&page=2,PAGINA ESTE A 2 A DAR NU ITI GASESTE POST-UL ACELA SI DE ACEEA ITI AFISEAZA PAGINA DE CAUTARE IN LOC DE TABELUL CELEI DE-A 2A PAGINI.(pt prima pagina post-ul este deja trimis)
este doar o simpla problema de organiazare a codului in pagina(sau poti rezolva si cu sesiuni si campuri hidden).nu te mai subestima si aranjeaza in pagina calumea
bafta.
P.S. : sper ca de astea stiai!pt. alte judete care n-au inregistrari.
Notice: Undefined variable: page in C:\Program Files\xampp\htdocs\b\afaceri.php on line 94
Notice: Undefined variable: page in C:\Program Files\xampp\htdocs\b\afaceri.php on line 98
say what?...
- AimHigh
- Average Member
Codul care e mai sus nu e tot, nu am vrut sa incarc pagina cu cateva tone de litere, codul complet e aici:
http://coniuratus.evonet.ro/afaceri.txt
http://coniuratus.evonet.ro/afaceri.txt
mysql_query("DELETE stupidity FROM earth") or die("Stupidity");