intrebare simpla (pentru altii presupun !?!)
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Multumesc, dar nu pricep mai nimic....( la javascript sunt ZERO!, asta nu inseamna ca stiu altceva
)
Poti sa-i faci un caz concret cap-coada cu o singura linie, adica doar 3 elemente in care al treilea calculeaza "ceva" (suma, produs, medie nu conteaza) dupa ce au fost completate primele 2 elemente? Cu toate fisierele, incluziunile etc?
Ca, sincer, nu am nici o idee unde sa "bag" js-ul, sau cum se apeleaza functiile...
Poti sa-i faci un caz concret cap-coada cu o singura linie, adica doar 3 elemente in care al treilea calculeaza "ceva" (suma, produs, medie nu conteaza) dupa ce au fost completate primele 2 elemente? Cu toate fisierele, incluziunile etc?
Ca, sincer, nu am nici o idee unde sa "bag" js-ul, sau cum se apeleaza functiile...
- Birkoff
- Senior Member
poate te ajuta http://www.tutorialeonline.net/ro/artic ... are-si-tva ca sa intelegi ceva din javascript si sa stii ce sa modifici ca sa iti iasa tie... (atentie, jquery si javascript au sintaxe diferite, desi jquery e o librarile javascript sintaxa codului e putin diferita dar totusi mult simplificata pe cand sintaxa javascript seamana mult cu php doar ca are in plus mult mai multe functii pentru interfata comparativ cu php care are doar echo si functii similare - ai tutoriale la mine despre fiecare...)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.