godaddy
Moderator: Moderatori
- jianuovidiu
- Senior Member
- jianuovidiu
- Senior Member
am lucrat cu ei, serverele merg f greu, ai de asteptat pt o pagina in admin de-ti piere cheful si au si managerul c ontului custom si f incarcat... (iti mai pierzi timpul si sa te obisnuieste cu el..)
Nu mai fi chel http://www.caderea-parului.ro
- jianuovidiu
- Senior Member
- jianuovidiu
- Senior Member
- jianuovidiu
- Senior Member
Da, asa e. La romani gasesti hosting la 2$/luna dar daca te uiti la cat de putin spatiu iti ofera, te si sperii. Eu nu o sa-mi iau niciodata hosting la goDaddy.
Sa va zic si de ce. Aveau cei de la goDaddy o chestie, ca ofereau credite daca luai domenii sau mai stiu eu ce si daca aveai destule credite puteai chiar sa iei gratis hosting pe o luna, sau ceva de genu. Am luat si eu. Surpriza, surprize, siteurile hostuite pe hostingul acela erau impanzite de reclame. Pai atunci sa nu mai zica ca era oferta ca gratis si alte minciuni.
Nu-mi plac oamenii astia. Si la domenii am problemele mele cu ei, dar la chestia cu hostingul au intrecut orice masura
Sa va zic si de ce. Aveau cei de la goDaddy o chestie, ca ofereau credite daca luai domenii sau mai stiu eu ce si daca aveai destule credite puteai chiar sa iei gratis hosting pe o luna, sau ceva de genu. Am luat si eu. Surpriza, surprize, siteurile hostuite pe hostingul acela erau impanzite de reclame. Pai atunci sa nu mai zica ca era oferta ca gratis si alte minciuni.
Nu-mi plac oamenii astia. Si la domenii am problemele mele cu ei, dar la chestia cu hostingul au intrecut orice masura
Înapoi la “Gazduire Web si Domenii”