intrebari
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
As mai adauga si chipu-ul special din aprilie 2003 "Web site dinamic cu PHP si MySQL" (daca il mai gasesti pe undeva, poate pe la prieteni.), este cred ca cea mai buna resursa pentru incepatori.
PHP 4 de McCarty (TEORA) - am invatat si eu dupa ea. Destul de buna insa cu mari lacune (o sa iti dai seama la un an dupa ce o citesti).
Ca soft iti recomand EasyPHP (cauta-l pe google), este un "triad" PHP, MySQL, Apache, il instalezi si gata, poti sa te apuci de facut scripturi.
PHP 4 de McCarty (TEORA) - am invatat si eu dupa ea. Destul de buna insa cu mari lacune (o sa iti dai seama la un an dupa ce o citesti).
Ca soft iti recomand EasyPHP (cauta-l pe google), este un "triad" PHP, MySQL, Apache, il instalezi si gata, poti sa te apuci de facut scripturi.
-
mihnea sim
- Average Member
Re: intrebari
"o istorie aberanta si injusta copleseste fiinta si o arunca afara din lumea ei"
-
mihnea sim
- Average Member
-
mihnea sim
- Average Member
Sper sa nu incepeti sa spuneti ca sunt un neserios .. dar am dat sorei mele aparatul foto pt doua saptamani... si-asa voi fi plecat vreo 5 zile, dar acuma PROMIT 1 aprilie cel tarziu 5 apr (nu am incarcator la baterii inca si daca se descarca tb sa apelez la cineva) veti avea pdf-ul (nu e pacaleala).
"o istorie aberanta si injusta copleseste fiinta si o arunca afara din lumea ei"