Laboratoare de interoperabilitate PHP/IIS

Laboratoare de interoperabilitate PHP/IIS

Internet Information Services 7.5 (IIS) este cel mai nou server oferit de Microsoft prin Windows Server 2008 R2 (si Windows 7). Il aveti gratuit prin BizSpark, WebSiteSpark daca sunteti un dezvoltatori profesionist, prin MSDN Academic Alliance, DreamSpark daca sunteti elev sau student. Ati fi uimiti sa aflati cate s-au facut pana acum pentru ca PHP sa fie excelent suportat In IIS detalii pe http://php.iis.net.

Incepand cu 1 martie si pana In 27 aprilie 2010, Microsoft organizeaza 7 laboratoare gratuite de compatibilitate si performanta PHP/IIS pentru dezvoltatori profesionisti, in Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca si Timisoara. Sunteti invitati sa veniti cu propriile aplicatii PHP si veti obtine sprijin profesional pentru migrarea lor de pe Apache pe IIS si comparatii de performanta. Laboratorul este sustinut de Hostway, ce va oferi tuturor participantilor cate un VDS gratuit timp de o luna (1GB RAM, 1GHz, 30GB spatiu pe disc, Windows Server 2008 R2 si IIS 7.5 activat) si o oferta comerciala de nerefuzat.

PS: am Inceput evaluarea serioasa a IIS 7.5 si PHP 5 In laboratoarele PHP Romania si vom publica in martie un prim set de articole de analiza.
Te Incurajam sa te afli mai multe detalii si sa te Inregistrezi chiar acum pe www.microsoft.ro/nextlevel

Share this post

Comments (7)

 • phpromania Reply

  PHPRomania.net Laboratoare de interoperabilitate PHP/IIS: Internet Information Services 7.5 (IIS) este cel mai nou… http://bit.ly/a0AC8P

  24 februarie 2010 at 04:02
 • rem Reply

  Mi se pare aiurea. De ce sa schimbi ceva ce functioneaza foarte bine de atatia ani? De ce as migra spre IIS si mi-as aprinde paie-n cap cu M$ ? LAMP suna mai bine decat WIMP ! Sunt curios daca echipa PHPRomania chiar crede in aceasta idee sau e doar o chestie de bani…

  24 februarie 2010 at 18:02
 • Admin Reply

  Este o alternativa. Poti sa incerci. Nu inseamna ca daca vine de la MS trebuie respinsa automat.

  24 februarie 2010 at 18:35
 • rem Reply

  Alternativa, adica renuntarea la costurile super scazute de intretinere, la securitatea si fiabilitatea server-ului Linux, la serverul HTTP Apache care merge “mana-n mana” cu PHP de atata vreme, pentru a achizitiona licente Windows Server, IIS, etc, care costa o caruta de bani . Hmmm … nu-i greu de ales. Desi locuiesc in Cluj-Napoca nu cred ca ma intereseaza laboratoare de interoperabilitate PHP/IIS, resping aceasta “alternativa” automat si sunt foarte curios cati PHP-isti intregi la minte vor participa … Parerea mea.

  25 februarie 2010 at 04:32
 • Admin Reply

  Esti liber sa alegi ce vrei. Oricum poti sa incerci sa vezi diferentele.
  Ai vazut programele de la Microsoft: BizSpark si WebSiteSpark?

  26 februarie 2010 at 04:02
 • Stefan Reply

  Daca sunt student freelancer pot participa?

  26 aprilie 2010 at 21:48
 • Admin Reply

  Laboratoarele dureaza intre 1 martie si 27 aprilie 2010. Daca vor mai fi si alte te vom anunta.

  26 aprilie 2010 at 22:29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.