iframe auto height
Moderatori: eyecon, Moderatori
- gabysolomon
- Senior Member
- gabysolomon
- Senior Member
nu prea merge din cauza ca e din alt domeniu :
*All external pages loaded into the iframe must be from the same domain as the page the iframe tag is inserted in. Setting the iframe's src to an external site such as "http://www.google.com" will not work, since the script cannot probe and detect the height of pages from external domains.
*All external pages loaded into the iframe must be from the same domain as the page the iframe tag is inserted in. Setting the iframe's src to an external site such as "http://www.google.com" will not work, since the script cannot probe and detect the height of pages from external domains.
| | |
|
|
- mihaitha
- Senior Member
Ai putea in iframe sa apelezi un script din site-ul tau, care preia cu file_get_contents (sau CURL daca ai allow_url_fopen pe off) pagina externa care te intereseaza. Anway, nu recomand varianta asta, din mai multe motive:
1. incarci mult serverul tau
2. consumi mult trafic, atat pe serverul tau cat si pe cel de pe care preiei pagina
3. nu e etic.
1. incarci mult serverul tau
2. consumi mult trafic, atat pe serverul tau cat si pe cel de pe care preiei pagina
3. nu e etic.
- gabysolomon
- Senior Member
1. nu se poate pentru ar tb sa parsez lincurile ca la click sa apelez tot pagina mea. Plus ca mai e problema de SSL atunci cand se cumpara bilete
2. Eu zic ca nu e etic, fiind o agentie de turism care doreste sa puna un iframe cu site-ul agentiilor de bilete gen blue-air cu care are parteneriat.
2. Eu zic ca nu e etic, fiind o agentie de turism care doreste sa puna un iframe cu site-ul agentiilor de bilete gen blue-air cu care are parteneriat.
| | |
|
|
- gabysolomon
- Senior Member
parteneriatul este pentru cumpararea de bilete prin site-ul lor si nu include suport pentru o interfata de a cumpara bilete prin site-ul firmei de turism, in plus asta ar presupune realizarea intregului sistem de cumparare pe site-ul firmei, sistem pe care firma nu si-l doreste ( defapt nu doreste sa plateasca pentru el
) ). In plus ea doreste sa puna mai multe agentii cu care are astfel de colaborari.
| | |
|
|
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”