cum preiau informatiile dintr un si fisier .js si mai apoi..

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

PHP_Junior
PHPRomania Supporter

cum preiau informatiile dintr un si fisier .js si mai apoi..

Mesajde PHP_Junior » Sâm Apr 12, 2008 10:14 pm

salut ..

AM dat peste o problema .. destul de intersanta dar careia nu ii dau de cap ..
deci este in felul urmator treaba:

Am un script .js care imi preia informatiile de pe un server .. (este o aplicatie de statistici) si tre sa imi ia de pe un server remote id ul pentru indentificarea sitului pentru care se face analiza .. id ul se da . problema reala e .. cum iau eu informatiile din js si le introduc in baza de date?

mersi anticipat

dechim
Senior Member

Mesajde dechim » Dum Apr 13, 2008 1:42 pm

Le trimiti cu AJAX serverului. Informatiile aduse de script se obtin fie din pagina curenta folosind DOM-ul fie dintr-un set de variabile daca scriptul le memoreaza inainte de afisare.
Da' de ce folosesti JS pentru a citi informatii de pe alte servere si nu folosesti PHP ?

PHP_Junior
PHPRomania Supporter

Mesajde PHP_Junior » Dum Apr 13, 2008 6:30 pm

.. pai faza e la upload .. in baza de date .. pentru ca trebuie sa imi bage informatiile despre vizitator dupa un id, ei bine problema pe care nu am putut sa o rezolv cu php a fost preluarea id ului de pe serveru 'gazda' in care este introdus codul de monitorizare , pentru a putea face update urile .. in baza de date cum trebuie ..

sau nu stiu eu cum .. am incercat diverse chestii cu php , si nu a mers ..

dechim
Senior Member

Mesajde dechim » Dum Apr 13, 2008 9:45 pm

Vorbesti despre statistici luate de pe un server care nu-i al tau, la el te loghezi si-ti da o pagina pe care tu vrei sa o salvezi cumva in DB la tine (pe alt server). Asa ?

Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”