Salut ,sunt nou, foarte nou in domeniu dar interesat ,doresc sa-mi spuna si mie cineva cum se face un joc simplu gen prepelix ,,,momentan
multam
Cum construim un joc simpu ???gen prepelix
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
Cum construim un joc simpu ???gen prepelix
Ultima oară modificat Sâm Dec 08, 2007 3:56 pm de către Mandri, modificat de 2 ori în total.
ce zici ? www.infoecoturism.ro
- gabysolomon
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
va multumesc ,pentru indicatiile date .dar.....tre sa invat flash .......stie cineva tutoriale in limba romana ?,,,si o sa revin .softu flash il aveti undeva postat?
Ultima oară modificat Sâm Dec 08, 2007 3:55 pm de către Mandri, modificat 1 dată în total.
- mihaitha
- Senior Member
In PHP nu se poate, numai eventual din php sa generezi ceva cod de ajax... dar tot e complicat.
@Bamboocha, din cate stiu eu prepelix e pe web, deci cu C# eventual faci o varianta desktop (//Edit: si nu e nevoie de directx, poti linistit sa il faci 2D cu System.Drawing). Sau din aspx generezi niste cod de ajax, dar la fel ca la varianta in PHP, e ca si cum l-ai scrie in XHTML + ajax direct.
@Mandri: daca vrei sa inveti un limbaj de programare, invata si engleza. Toate sunt scrise in engleza, si cele mai bune manuale/carti/tutoriale sunt publicate tot in engleza. Programare fara engleza nu prea se poate.
@Bamboocha, din cate stiu eu prepelix e pe web, deci cu C# eventual faci o varianta desktop (//Edit: si nu e nevoie de directx, poti linistit sa il faci 2D cu System.Drawing). Sau din aspx generezi niste cod de ajax, dar la fel ca la varianta in PHP, e ca si cum l-ai scrie in XHTML + ajax direct.
@Mandri: daca vrei sa inveti un limbaj de programare, invata si engleza. Toate sunt scrise in engleza, si cele mai bune manuale/carti/tutoriale sunt publicate tot in engleza. Programare fara engleza nu prea se poate.