am si eu o intrebare, pentru cei ce stiu html sau banuiesc ceva
http://blog.vectorialpx.net/?cuvant=a&cautare=ok e cautarea in blog-ul meu dupa litera "a". Nu am facut nici paginare [din lipsa de timp si lene, recunosc] si nici nu am restrictionat un numar de caractere la cautare... daca cineva vrea sa vada toate articolele, sa le vada...
problema: in pagina asta, ultimul sfert de pagina e invizibil in Firefox si nu ma prind de ce. Deci exista link-uri si, exista text... nu se poate vedea dar la link-uri apare handCursor ca si cum link-ul ar fi acolo... iar la viewSource se vede ceea ce trebuie [adica, textul exista, fizic vorbind]. Dar nu se vede nimic. In opera si in IE [mai urat] apare totul...
E ca si cum ar fi un sfert de pagina invizibil... vr-o explicatie?
[tin sa precizez ca CSS-ul e unul pentru toata afacerea... nu e nici o ghiduşie]
un fel de elodia... la mine-n blog..
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
Si eu sunt pentru LIMIT, nu vreau sa imi imaginez un query fara LIMIT,la o baza de data cu 1 milion de inregistrari sau si mai putine,cred ca face serveru` un load...si plus de asta sa afisezi 1 mil de inregistrari din DB
//LE,am verificat si eu are dreptate Weedkid,merge cum zice el.
//LE,am verificat si eu are dreptate Weedkid,merge cum zice el.
|
GOOGLE = un mare prost
GOOGLE = un mare prost
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member