un intreg "sistem" pentru un concurs

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

mosu
Average Member

un intreg "sistem" pentru un concurs

Mesajde mosu » Mie Feb 06, 2008 11:03 pm

Intentiones sa fac un "sistem" care sa ma ajute, si sa`mi usureze considerabil munca pe care o depun acum!.

Rulez pe site un concurs unde userii trimit niste reluari de la goluri, si prin vot alegem cel mai frumos..Pana acum il desfasuram pe forum, fiecare user imi trimitea golul pe email, faceam filmuletul, si dupaceea vota fiecare pe forum!

Acum intentiones sa fac ceva pagini/scripturi care sa ma ajute cu asta, dar nu stiu sigur daca ce vreau eu e posibil.

In primul rand o sa fac o pagina unde userii pot uploada golurile pe server si eu le descarc de acolo! Cand un user a uploadat un gol vreau ca tabela cu optiunile pollului pentru concurs sa adauge o optiune si inca ceva detalii, nu conteaza asta!

Acum vine partea mai dificila-Eu vreau ca userii sa poata uploada numai in perioada 1-21 a fiecarei luni(sa zicem de la 1 pana pe 21 februarie)si tot in aceasta perioada sa fie afisat rezultatul pollului precedent.

Dupa aceasta perioada sa nu mai poata nimeni sa trimita reluari. Aici vine partea si mai nasoala, pollul ar trebui sa inceapa imediat pe 22,numai daca colajul de goluri a fost uploadat( de asta ma ocup eu..am ceva acolo in admin panel :D ) , daca nu este colaj sa se afiseze un mesaj, ca nu se organizeaza concursul luna respectiva.

Iar la sfarsit de fiecare luna(sau poate doar pe 1 in fiecare luna si atunci sa las inscrierile de pe 2 pana pe 21, ma gandesc ca nu se poate determina sfarsitul unei luni) sa salvez rezultatul intr`o tabela temporara ca in perioada de inscrieri sa pot afisa rezultatul pollului precedent, putand alcatui noul poll fara probleme!
Dupa ce totul a fost salvat mai trebuie doar sa sterg FISIERELE DIN FOLDERUL "concurs", si sa eliberez tabela optiuni poll.

CREDETI CA IDEEA MEA POATE FI PUSA IN APLICARE? DACA DA, CUM DETERMIN CE ZII ESTE, si cum verific in fiecare zii daca este 1, ca sa sterg datele alea. Cam astea ar fi intrebarile la care imi trebuie raspuns, cu restul cred ca ma descurc

rpsetzer
Junior Member

Mesajde rpsetzer » Mie Feb 06, 2008 11:38 pm

date('d'); - iti va returna ziua curenta a lunii

mosu
Average Member

Mesajde mosu » Joi Feb 07, 2008 6:24 pm

icsfails
PHPRomania Moderator

Mesajde icsfails » Vin Feb 08, 2008 12:31 am

cronjobs :wink:

mosu