p.s. - situl nu este 100 la suta complet, deoarece lucrez singur la el ..
dati`va cu parerea!
Moderator: Moderatori
dati`va cu parerea!
Am facut un site "un ghidul al orasului meu" si as dori sa aud niste pareri despre el si comentarii cat mai multe
www[.]pascity[.]ro
- mihaitha
- Senior Member
1. evaluarea:
- ce am vazut acolo e o amestecatura de text si imagini trantite aiurea intr-o pagina
- nu m-am uitat la cod ca mi-e groaza
- textbox-ul ala de la 'Parerea ta conteaza' din home e asa de subtil ascuns... nu e vizibil decat daca dai click pe el. In schimb imaginea cu 'Trimite' e imensa (font foarte urat si nepotrivit btw) si validarea la submit e marele absent.
- am inchis tabul dupa 30 de secunde. Si sigur n-am fost singurul. Sfatul meu: refa-l de la zero.
2. observatie: sunt singurul de parere ca threadul asta ar fi trebuit pus la 'evaluare site' ???
- ce am vazut acolo e o amestecatura de text si imagini trantite aiurea intr-o pagina
- nu m-am uitat la cod ca mi-e groaza
- textbox-ul ala de la 'Parerea ta conteaza' din home e asa de subtil ascuns... nu e vizibil decat daca dai click pe el. In schimb imaginea cu 'Trimite' e imensa (font foarte urat si nepotrivit btw) si validarea la submit e marele absent.
- am inchis tabul dupa 30 de secunde. Si sigur n-am fost singurul. Sfatul meu: refa-l de la zero.
2. observatie: sunt singurul de parere ca threadul asta ar fi trebuit pus la 'evaluare site' ???
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=14223 Asta e de ceea ce ziceam eu.
-
ADYRS
- Senior Member
www.webcreme.com ca sa vezi ce inseamna un site!
Ajunge cel mai sus cel care ajuta pe altul sa urce....
ADYRS si ala a tau tare se cheama site vrei sa spui ... poate pt. ce l-ai facut e bun da eu am nevoie sa fac un site publicitar si de asta are multe tabele ... ca pt. bannerele alea imi iau eu bani nu pe alceva... oricum va multumesc pentru pareri de acuma ma apuc sa fac un alt desing si cu mai putine pe prima pagina ..
Ms ink o data si v`am pupat :*
Catanik scrie:ADYRS si ala a tau tare se cheama site vrei sa spui ... poate pt. ce l-ai facut e bun da eu am nevoie sa fac un site publicitar si de asta are multe tabele ... ca pt. bannerele alea imi iau eu bani nu pe alceva... oricum va multumesc pentru pareri de acuma ma apuc sa fac un alt desing si cu mai putine pe prima pagina ..
de div-uri nu ai auzit?
-
dechim
- Senior Member
Eu n-am apucat sa-l vad inainte de schimbare, acum :
- nu-mi place galben pe albastru parca-i editorul vechi de la Turbo Pascal;
- are si un doliu in mijloc (newspascani.com) ;
- se misca prea multe fara rost
Mai sunt !
ADYRS avea dreptate, uitat-te mai bine, al lui e aerisit nu sunt culori cu contrast care sa te faca sa inchizi pagina imediat, stai un pic sa te dumiresti ce vrea dar nu pleci pentru ca nu te supara la ochi si esti curios. Dai pe un link sau doua si abia apoi te prinzi si cauti ce-ti trebuie. Nu-l cunosc decat de pe forum, dar site-ul lui imi place. Sper ca nu te-am intristat sau descurajat.
Si inca ceva, orice aleg din meniul orizontal imi spune "Bine ai venit pe PasCity.ro"
- nu-mi place galben pe albastru parca-i editorul vechi de la Turbo Pascal;
- are si un doliu in mijloc (newspascani.com) ;
- se misca prea multe fara rost
Mai sunt !
ADYRS avea dreptate, uitat-te mai bine, al lui e aerisit nu sunt culori cu contrast care sa te faca sa inchizi pagina imediat, stai un pic sa te dumiresti ce vrea dar nu pleci pentru ca nu te supara la ochi si esti curios. Dai pe un link sau doua si abia apoi te prinzi si cauti ce-ti trebuie. Nu-l cunosc decat de pe forum, dar site-ul lui imi place. Sper ca nu te-am intristat sau descurajat.
Si inca ceva, orice aleg din meniul orizontal imi spune "Bine ai venit pe PasCity.ro"
-
nonconformist
- PHPRomania Supporter
- vectorialpx
- Senior Member
Înapoi la “Promovare si Marketing online”