encoder php

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

floorin
Senior Member

encoder php

Mesajde floorin » Lun Noi 19, 2007 6:05 pm

mi se pare mie sau nu am nici o solutie viabila pentru a-mi proteja gratis scripturile php?! Ceva sigur asa cum este ZendGuard...

cristi
PHPRomania Admin Team

Mesajde cristi » Lun Noi 19, 2007 8:39 pm

Din cate stiu eu nu.
<?php
$www = "http://www.phpromania.net";
$facilitati = array("cauta hosting","blog");
?>

floorin
Senior Member

Mesajde floorin » Mar Noi 20, 2007 10:30 am

dar ceva online...?!

ShD
Average Member

Mesajde ShD » Mar Noi 20, 2007 10:43 am

Dar am si eu o curiozitate:

De ce doreste toata lumea sa isi "protejeze" codul php? Ai rescris librarii, functii vitale, etc? Plus ca ORICE encoder face si decode, trage tu concluziile.

Daca te descurci cat de cat cu permisiuni si setarile serverului e mult mai bine decat orice encoder.

floorin
Senior Member

Mesajde floorin » Mar Noi 20, 2007 11:07 am

As putea sa-ti dau un script codat cu ZendGuard si sa te vad sub ce presedinte imi dai inapoi sursa... Pot sa-ti spun mult motive pentru care doresc sa ascund codul si sunt convins ca nu sunt singurul. Si nu sunt egoist. Si ce fac cand nu sunt eu adiministratorul serverului?

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mar Noi 20, 2007 11:48 pm

Partea cu encodarea o sustin si eu ...

In fond am aplicatia mea pe serverul clientului ...
O encodez ca sa fiu sigur ca va veni tot la mine cand vrea un upgrade, o extensie sau orice altceva.

Deci ca beneficiar al aplicatiei, clientul ar trebui sa nu piarda timp si bani si nervi si sa decodeze 300 de fisiere ... ci sa apeleze la mine din nou (eu avand sursele). Deci e o tehnica buna de afaceri, daca ti se propune un proiect intreg si nu se specifica nimic de codul sursa.

Si ar mai fi partea a doua :
Eu scriu un cod, il pun online cumva sau undeva, alaturi de o licenta, vine un pustan (script-kiddie d-asta) si imi ia scriptul si isi scrie numele pe el si isi lanseaza site. Nu mai bine encodez eu tot si pun subtil in footer un made by me ?

Si pentru ca iti ofera astfel de protectie (provizorie), o aplicatie care sa faca asa ceva costa.

rpsetzer
Junior Member

Mesajde rpsetzer » Mie Noi 21, 2007 10:29 pm

Cauta pe Google "php obfuscator" si ai sa gasesti cate ceva. Nu e encoder dar nici un programator intreg la minte nu va continua sa dezvolte un cod obfuscat.

Exista mai demult ceva gen "Turk encoder" gratis, dar am inteles ca s-a aliat cu ionCube parca... nu mai gasesc nimic...

oceans
Senior Member

Mesajde oceans » Joi Noi 22, 2007 1:01 am

uite aici o sa gasesti cel mai bun encrypter(cel putin nu am dat/auzit peste/de altul mai bun) il folosesc de aproape 2 ani.
Bafta

//later edit: nu e free dar nici nu costa mult, io cred ca merita.

whooper
Senior Member

Mesajde whooper » Vin Noi 23, 2007 2:24 am

gratis nu da nimeni chestii din astea. Dar exista "online" posibilitati de criptare la preturi minime.

http://www.ioncube.com/online_encoder.php

Tot ce trebuie sa faci e sa criptezi o biblioteca cu functii uzuale, refolosibila in toate proiectele si apoi .. cred ca stii sa folosesti "include()". Totul pentru $1.00 US.
Join The Forums - Time Well Wasted!

floorin
Senior Member

Mesajde floorin » Mar Dec 18, 2007 1:10 pm

cine a folosit asta
http://www.raizlabs.com/software/phpobfuscator/
erori, probleme ..?!

Quber
Senior Member

Mesajde Quber » Mar Dec 18, 2007 3:55 pm

phpobfuscator iti schimba denumirile la variabila shi functie... ca sa nu intelegi care shi cum e... dar daca vrei sa encodez un fisier din site nu o sa poti o sa trebueasca pe toate sa le encodezi...! :)
A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life.

Înapoi la “Discuţii generale”