Asa este , trafic.ro cam strica designul dar a fost cerut expres. Initial a facut parte din desigul propriu-zis, dar nu a dat prea bine si a ramas jos. E cererea clientului sa foloseasca trafic.ro in loc de google analytics. Mai ales ca acum vrea si SEO. Pe viitor poate o sa fie scos.
kleampa, ai mare dreptate. aici a fost greseala mea. Initial nu s-a vrut deloc seo si nici nu se prevedea pe viitor, dar niciodata sa nu zici niciodata. Nefiind restrictionat de motoare de cautare am mai incercat efecte ca sa fie mai usor de navigat si mai interesant. De asemenea, nu a fost facut nici rewrite la linkuri. Si uite ca s-a intamplat minunea. Clientul a cerut SEO
Asa ca am facut friendly url si seo stuff. Bineinteles ca in Google au aparut ambele linkuri si am facut redirectionare 401 din .htaccess ca sa ii transfere si pr-ul ca avea PR 2. Incetul cu incetul incepe sa intre in normal in Google.
Dar principala problema este exact ceea ce ai observat tu. Contentul cu display:none. Din cate stiu daca are display:none nu ti-l ia google.
Acum o schimbare majora nu pot sa fac. Pe moment m-am gandit sa fac cu z-index. Unde e diaplay:none sa fie z-index: 0 si div-ul curent sa fie z-index: 1 Si asa va fi afisat numai el.
Credeti ca e buna solutia din punct de vedere al motoarelor de cautare sau si aici fac diferenta dandu-si seama ca sunt suprapuse ?