Cron-uri
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
crontab din cp
Sunt incepator, dar eu cand am nevoie de crontab le active din CP de la HOST-ul meu. Incearca sa vezi daca hostul tau iti permite crontab
E c-am greu sa afli cum functioneaza CRON fiind incepator si cautand in google.
Am urmat cateva tutoriale insa nu mi-a iesit nimik.
Am urmat cateva tutoriale insa nu mi-a iesit nimik.
Ultima oară modificat Dum Sep 30, 2007 5:14 pm de către maha88a, modificat 1 dată în total.
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
nu ai cautat suficient... sunt multe exemple pe web...
nu m-am referit la tine in post-ul de mai sus... s-a simtit cel la care m-am referit
in fine... e util ca inainte de a posta aici sa cauti in motoarele de cautare apoi in motorul de cautare al forumului [la "Cautare", pune "cron"]... si poate aflii cate ceva... apoi intrebi, daca nu gasesti [asta e o regula a forumului, pe care banuiesc ca nu o stiai]
nu m-am referit la tine in post-ul de mai sus... s-a simtit cel la care m-am referit
in fine... e util ca inainte de a posta aici sa cauti in motoarele de cautare apoi in motorul de cautare al forumului [la "Cautare", pune "cron"]... si poate aflii cate ceva... apoi intrebi, daca nu gasesti [asta e o regula a forumului, pe care banuiesc ca nu o stiai]