PHPRomania 2.0
Moderatori: admin, Moderatori
PHPRomania 2.0
In 2 saptamani, PHPRomania se va schimba total atat ca interfata cat si ca informatii. Puteti sa spuneti aici ce ati vrea sa contina site-ul.
niste top-uri la ceva(top site-uri personale,design etc),teste...
sa ne arate daca useru e online sau offline
informatiile userilor vor ramane aceleasi sau se vor face din nou conturi?
noul site va fi in paralel cu acesta sau va aparea in locul lui?
bafta la finalizarea sitului.
sa ne arate daca useru e online sau offline
informatiile userilor vor ramane aceleasi sau se vor face din nou conturi?
noul site va fi in paralel cu acesta sau va aparea in locul lui?
bafta la finalizarea sitului.
Ultima oară modificat Vin Iul 20, 2007 12:43 am de către snowman, modificat 1 dată în total.
say what?...
- Birkoff
- Senior Member
Un sistem de vot prin stelute la fiecare pagina/articol...
de genul
cat de utila va este aceasta pagina?
* exact ce aveam nevoie
* nu ma ajuta
* ar mai trebui mai multe informatii
si un motor de cautare in cadrul site-ului cu posibilitatea de a monitoriza ce cauta lumea si generat rapoarte lunare cu cele mai cautate cuvinte din luna respectiva care nu au returnat nici un rezultat.
Eu am asa ceva pe tutoriale... si pot sa spun ca ma ajuta mult sa imi dau seama cam ce se cauta si sa pot pune articolele noi in functie de cerere...
Bine ar trebui sa aiba si o parte cu cuvinte interzise... sunt multi care cauta 's e x' sau ceva asemanator si astora le afisez un mesaj standard...
eventual o posibilitate de a implica membrii in actualizarea si intretinrerea diferitelor sectiuni din site, si de acordarea unor puncte sau stelute in functie de cat de activ este...
ma refer aici la posibilitatea de a pune stiri, noutati, articole, cod sursa, etc... si un admin sau moderator doar sa bifeze ce se publica si ce nu... iar daca se publica atunci respectivul membru primeste un punct pentru fiecare contributie... in timp se pot acorda si premii pentru membrii cei mai activi...
(premiile pot consta in postarea unui banner pe prima pagina, un tricou personalizat, o recomandare in CV din partea adminilor, posibilitatea de a ajunge moderator sau admin pe sectiunea respectiva, etc... etc...)
si inca ceva, un admin/moderator sa poata edita/sterge comentariile puse de useri in sectiunea de blog, pentru ca unii pun reclama, altii pun comentarii fara rost, altii nici macar nu stii despre ce vb ei acolo...
de genul
cat de utila va este aceasta pagina?
* exact ce aveam nevoie
* nu ma ajuta
* ar mai trebui mai multe informatii
si un motor de cautare in cadrul site-ului cu posibilitatea de a monitoriza ce cauta lumea si generat rapoarte lunare cu cele mai cautate cuvinte din luna respectiva care nu au returnat nici un rezultat.
Eu am asa ceva pe tutoriale... si pot sa spun ca ma ajuta mult sa imi dau seama cam ce se cauta si sa pot pune articolele noi in functie de cerere...
Bine ar trebui sa aiba si o parte cu cuvinte interzise... sunt multi care cauta 's e x' sau ceva asemanator si astora le afisez un mesaj standard...
eventual o posibilitate de a implica membrii in actualizarea si intretinrerea diferitelor sectiuni din site, si de acordarea unor puncte sau stelute in functie de cat de activ este...
ma refer aici la posibilitatea de a pune stiri, noutati, articole, cod sursa, etc... si un admin sau moderator doar sa bifeze ce se publica si ce nu... iar daca se publica atunci respectivul membru primeste un punct pentru fiecare contributie... in timp se pot acorda si premii pentru membrii cei mai activi...
(premiile pot consta in postarea unui banner pe prima pagina, un tricou personalizat, o recomandare in CV din partea adminilor, posibilitatea de a ajunge moderator sau admin pe sectiunea respectiva, etc... etc...)
si inca ceva, un admin/moderator sa poata edita/sterge comentariile puse de useri in sectiunea de blog, pentru ca unii pun reclama, altii pun comentarii fara rost, altii nici macar nu stii despre ce vb ei acolo...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
cigraphics
- Senior Member
-
cigraphics
- Senior Member
- Birkoff
- Senior Member
inca se lucreaza la versiunea noua... nu vrem sa o schimbam pana nu e functionala complet... daca aveti rabdare si sunteti cuminti o sa apara 
- Birkoff
- Senior Member
Din pacate, nu, am incercat si eu sa fac in asa fel sa fie doar 1 comuniune dar nu se poate... o sa mai vb cu adminul de la .ro poate s-a razgandit intre timp desi nu cred...
Înapoi la “Feedback PHPRomania”