php in javascript
Moderatori: eyecon, Moderatori
php in javascript
Einstein credea ca universul si prostia sunt infinite
dar de primul lucru nu era sigur
eu ma refeream aici si cat de complex e codul html...sugerarea mea era sa pui in value-ul din hidden numai text-ul simplu(bla bla bla)...fara tag-urile html,tagurile html preluandule dinainte cu o expresie regulata si afisandu-le in functie de distributia lor in text.
<?php
//echo tag html
?>
js text preluat din hidden
<?php
//echo tag html
?>
<?php
//echo tag html
?>
js text preluat din hidden
<?php
//echo tag html
?>
say what?...
cred ca se complica prea mult treaba asa... adica mi se pare ciudat sa stai sa faci un script care iti combina tagurile cu textu( sa iei text...sa stii cand si unde tre sa vina tagurile intre text...) si oricum...nu am reusit sa fac treaba asta...adica codul html pe care vreau(retinut intro variabila php) sal pun trebuie sa vina doar daca iful ala de js e true:
if(xx==1)<?echo "tag html"?> nu merge in sensu se executa echoul astfel:daca if e true pur si simplu in sursa iti trantaste codul cu tagu... iar daca dai ceva de genu: document.write(echo " tag"); evident... nu til vede ca pe cod html..
if(xx==1)<?echo "tag html"?> nu merge in sensu se executa echoul astfel:daca if e true pur si simplu in sursa iti trantaste codul cu tagu... iar daca dai ceva de genu: document.write(echo " tag"); evident... nu til vede ca pe cod html..
Einstein credea ca universul si prostia sunt infinite
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”