Mesajde Pirahna » Mie Aug 08, 2007 3:28 am
Sunt de parere ca un site trebuie sa aiba acel ceva care sa te atraga/intereseze in primele 10-15 secunde (daca reusesti sa te ambitionezi sa stai atat).
Al tau nu are acel ceva.
Are putine anunturi, design neinteresant (nu e deosebit, nu nimic), niste statistici in stanga daca tin minte bine (care sa fim seriosi, pentru un site de joburi sa spui ca ai 130 de membri e rusine) ... nu e un site care sa prezinte interes pentru mine cel putin.
Uita-te la niste site-uri mai mari (si nu astea din Romania ca astea-s cam porcarii) din strainatate.
EDIT: ah si observasem ceva tot la statistici ...
MÉMBRU, -Ă, membri, -e, subst.
observi vreun i in plus ?
EDIT2: incearca pe un site de joburi sa nu mai pui fomei si barbati care stau si zambesc in partea de sus a ecranului. O tipa sau (mai rau) un tip care zambeste ca un idiot acolo nu ma face pe mine sa vreau sa caut un job, ma face sa incerc sa ma uit in alta parte a ecranului sau sa folosesc un imageblocker. Persoanele zambitoare sunt utile numai daca tin o pancarta in mana pe care scrie "Hey you ! Sign up !".
EDIT3: imi cer scuze daca te-am demoralizat rau de tot, dar tu m-ai intrebat de ce nu-mi place !