OFER JOB - Redesign + Optimizare script

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

RedPoint
PHPRomania Supporter

OFER JOB - Redesign + Optimizare script

Mesajde RedPoint » Vin Mar 09, 2007 1:34 pm

Buna ziua!

- hobby-ul tau este programarea (php, java)?
- paralel ai fantezie si stii sa efectuezi un design adecvat tematicii unui site?

Noi cautam un programator/designer care sa efectueze redesign-ul si optimizarea scriptului de la site-ul din semnatura.

Ce va trebui facut:
1. Optimizarea codului (cu tot ce se cere)
2. Design-ul mai 'matur' + implemenatrea acestuia in script
...asta este tot ce va trebui sa faci.

Ce oferim noi:
1. un domeniu pe care se poate testa scriptul
2. plata facturii in termen de 2-5 zile de la primire.

Ce asteptam:
1. Seriozitate si confidentialitatea datelor
2. Portofoliu online. Posibilitate de contact Tel. sau Icq/Skype
3. Executarea schimbarilor in termenul stabilit
4. Preturi reale (adecvate muncii depuse in realitate) fara prelungirea timpului de executie in intentia de a ridica artificial pretul.

Mai multe detalii cu placere prin Icq sau Skype

Cu stima

Forum webmaster - cwr.ro !

RedPoint
PHPRomania Supporter

Mesajde RedPoint » Dum Mar 11, 2007 3:19 pm

Sunt programatorii/design-erii din Romania prea ocupati sau nu are nimeni interese sa castige bani :lol:

Cred ca ar fi pacat sa platim acesti bani unor indieni/chinezi sau rusi cand conationalii nostrii au nevoie de bani!

Termenul de asteptare este data de 20.03.2007
...speram sa ne intelegeti.

Cu stima

carco
Senior Member

Mesajde carco » Dum Mar 11, 2007 3:55 pm

Desi total offtopic, mi se permite un sfat (mai ales ca e gratis)?
Faceti split la oferta daca vreti sa faceti o treaba buna pentru ca e destul de greu sa gasiti designer f.bun programator sau programator cu simt artistic ridicat.
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Dum Mar 11, 2007 6:05 pm

Si il platiti cum trebuie ca designer si ca progamator ? (adica adunati cele doua tarife)
|

RedPoint
PHPRomania Supporter

Mesajde RedPoint » Dum Mar 11, 2007 6:49 pm

@carco
...aveti (ai) dreptate, singura problema (prin care am trecut in cazul altor site-uri), fiecare dadea vina pe celalalt, designer-ul zicea ca programatorul trebuie sa faca asa si asa, programatorul zicea ca designer-ul nu a facut design-ul asa si asa.
...pana la urma tot noi am fost cei care a trebuit sa platim pe altii sa faca ce trebuia sa faca cei doi.
Personal cred ca mulora le lipseste simtul de raspundere, care da nota de seriozitate a unei persoane:
Daca preiau un site design-ul este facut in PhotoShop (PSD), am vazut design-ul, deci nu-l intereseaza pe client cum fac si ce fac, livrez site-ul asa cum se apartine, in termenul stabilit si la pretul stabilit.

Mentalitatea asta de bazar, 'ma fac ca este greu ca sa cer si mai mult' sau dau vina pe altul ca sa ridic pretul artificial, nu este binevenita nicaieri.
O astfel de persoana sau companie nu poate fi recomandata de noi mai departe, in nici un caz, ba din contra, avertizam clientii sa nu pateasca la fel ca si noi. Cred ca pierderea este de partea persoanei sau companiei respective.

Castigul este si unul indirect pentru persoana sau compania care ne-a servit. De obicei punem in datele site-ului, numele sau link catre site-ul designer-ului respectiv pe site-ul prelucrat de acesta, recomandam partenerilor de afaceri pesoana sau compania care ne-a servit prompt si fara 'greutati artificiale' mai departe.

Bine inteles ca am avut si experiente pozitive cu designer si/sau programatori din Romania, nu doar negative. :)

Din acest motiv dorim ca oferta de mai sus sa fie executata de o singura persoana/companie. De obicei o companie (ex. outsourcing India, HongKong, China) au atat designeri cat si programatori ca angajati, in 2-3 zile este gata scriptul, implementat in design si la un pret adecvat realitatii. ...vorbesc din experienta proprie.
Singura problema la India, china, samd. este in momentul de fata scriptul in sine. Daca-l dam la optimat, riscam ca in 2-3 luni sa ne vedem scriptul pe piata din USA :x

@Pirahna
...modalitatea aceasta ne este cunoscuta, asa se 'umfla' pretul total de catre un 'intermediar'. Se preia o oferta la un pret mare, si de imparte spre executare mai multor 'prieteni' :roll:
Suntem pregatiti sa platim, daca se efectueaza o munca buna de ce sa nu platim bine, fiecare castiga.
Dar nu ne place sa fim luati drept prostanaci care pot plati pretul dublu doar findca nu sunt rezidenti :D
...sper sa fi intelles bine ce doresti sa ne intrebi prin topicul tau.
...daca nu atunci te rugam sa ne scuzi si te rugam sa ne lamuresti ce doresti sa ne tranzmiti.

Cu stima

angelp
Average Member

Mesajde angelp » Lun Mar 12, 2007 7:33 am

Buna ziua,

Cred ca ne potrivim cu ceea ce cereti dvs. Contactati-ne la office [at] kreote [dot] net pentru mai multe detalii.

Cu multumiri,
Angel Petrescu.

RedPoint
PHPRomania Supporter

Mesajde RedPoint » Lun Mar 12, 2007 1:57 pm

@angelp

...email pe drum :)

RedPoint
PHPRomania Supporter

Mesajde RedPoint » Mie Mar 14, 2007 4:55 pm

Topic inchis !!!