voiam sa fac o sectiune de `Link exchange` in site-ul meu si ma intrebam cum sa fac astfel incat sa nu fie nevoie sa stau sa ma uit prin link-uri si sa verific manual cine si cine nu-mi afiseaza link-ul in pagina lui.
ideea mea : un fopen la pagina care mi-o da el si sa caut acolo `www.vectorialpx.net`.
Daca este atunci pastrez si eu link-ul lui, daca nu, bye !
problema 1
e posibil sa fie text-ul pus `www.vectorialpx.net`, fara link [asta n-ar fi mare lucru]
problema 2
daca de la link-ul pe care-l are el are redirect ? eu, spre exemplu, am www.vectorialpx.net si in index.php am refirect catre `pers/`, si acolo o sa fie link-ul [tot site-ul, de altfel]
problema 3 [intrebare]
e posibil sa simuleze un link ? ... adica, fopen vede si comentariile din html ? [poate sa-mi puna link-ul intr-un comentariu si... promovare la mine : 0 (zero)]
verificare link in alta pagina [regandit]
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
verificare link in alta pagina [regandit]
Ultima oară modificat Joi Dec 21, 2006 6:56 pm de către vectorialpx, modificat de 3 ori în total.
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
ideea lui piry e buna pentru ca trebuie sa ma intereseze partea practica. degeaba are link pe site daca singurul vizitator al sau sunt eu
ce publicitate si cui se face ? iti dai seama ca ... o sa am si eu cateva sute de vizitatori [modest, stiu] si daca toti ii iau de pe phpromania sau softpedia [ar fi culmea] atunci ce castig ?
- vectorialpx
- Senior Member
- Nebeleizis
- Junior Member
- vectorialpx
- Senior Member