Buna ziua tuturor!
Cautăm programatori php si webdesigneri cu experienţă care să se alăture echipei noastre.
Nu contează localitatea unde vă aflaţi, daca aveţi legătura la internet si Y! messenger. Locul de munca: la domiciliu.
Salar lunar minim: între $200 si $500, in functie de aptitudini si rezultate (se plateste pe proiect, pe baza de contract - cu posibilitati de angajare full time)
Trimiteti CV-ul pe e-mail.
multumesc
Cautam programatori si web designeri - munca la domiciliu
Moderatori: admin, Moderatori
Am specificat ca se lucreaza (si sa plateste ) pe baza de proiect. $200 reprezinta - in general - bugetul minim alocat unui proiect mic, pe care un programator cu experienta il poate realiza cu usurinta in 5 - 7 zile lucratoare la un program de 6-8 h zilnic. Cand am specificat programator cu experienta, ne gandeam la aptitudini si motivatii care sa permita unei persoane sa se implice si sa realizeze cel putin 2 - 3 asemenea proiecte lunar.
Nicolae Nertan
- marius_wizard
- PHPRomania Supporter
remark
nu merita suckerul asta sa trimitesti mail e mare tzepar pana m-o intalnit pe mine ca i-amn sters to de pe serverul lui minune. plus alte minuni. e un looser care crea sa ia bani de pe munca altora ... take care ...
Re: remark
marius_wizard scrie:(...)m-o intalnit pe mine ca i-amn sters to de pe serverul lui minune. (...)
extraordinar... si cum ai facut ?
Locked
Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”