Cati ar mai face webdezin daca..

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

kelye
Senior Member

Cati ar mai face webdezin daca..

Mesajde kelye » Vin Dec 15, 2006 1:11 am

daca ar fi precum in suedia unde statul te-ar obliga sa stii ce faci cand faci ceva ?

cate firme de template-isti (si aici vorbesc de ia template-ul si schimba textu' si ia banu' si fugi) ar falimenta? cati ar fi in puscarie ? :D

xtzy
Senior Member

Mesajde xtzy » Vin Dec 15, 2006 9:53 am

ar face web design cei care au studii de specialitate (liceu de arta, facultate de arta/design) si web development cei care au, de asemenea, studii preferabil superioare in IT. :p
Si poate ar fi mai curat netul din .ro ;)

micael
Senior Member

Mesajde micael » Sâm Dec 16, 2006 1:39 am

nu trageti in pianist...face si el ce poate!
(To avoid the criticism: say nothing, do nothing, be nothing!)

george999
New Member

Mesajde george999 » Mie Mar 14, 2007 1:03 am

pai inveti incercand si lucrand. Poate unu fara diploma face web design cat 10 cu diploma pentru ca are inclinatie pentru asa ceva

- -

carco
Senior Member

Mesajde carco » Mie Mar 14, 2007 8:09 am

Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

Copyright
Senior Member

Mesajde Copyright » Mie Mar 14, 2007 9:36 am

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Mie Mar 14, 2007 11:06 am

carco, di pacate, eu, cel putin, nu pot face asta... dar pot sa-i transmit direct ca daca mai posteaza in stilul asta o sa vb cu cristi sa-i dea un ban... [macar atat]

salty pops
PHPRomania Supporter

Mesajde salty pops » Joi Noi 08, 2007 4:34 pm

badtiger
Senior Member

Mesajde badtiger » Vin Noi 23, 2007 3:34 pm

hiconlabs
PHPRomania Supporter

Mesajde hiconlabs » Joi Dec 13, 2007 2:02 am

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Joi Dec 13, 2007 9:58 am

puiu
Average Member

Mesajde puiu » Joi Dec 13, 2007 10:59 am

~:>

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Joi Dec 13, 2007 1:21 pm

Din ce am vazut eu in ultima vreme, romanii fac altfel:
- intai fac (un lucru de toata jena, demn de ras/mila/scuipat)
- se lauda cu el in fata unor oameni care clar au mult mai multa scoala/experienta in spate
- isi iau doua tone de spite in dos pe considerentul asta
- se enerveaza in ultimul hal ca noah, cineva a ras de puiul lor minunat, care lui tanti Nuti de la 3 care n-a vazut calculator in viata ei si a vazut pentru prima oara ceva colorat pe un ecran (ca si televizoru Diamant cu mileu si peste de sticla pe el tot alb-negru e) i-a placut la nebunie.
- ii injura pe toti care au ras de ei si de opera lor si arata site-uri mult mai naspa (da, de regula exista si asa ceva)
- isi mai iau doua tone de spite in dos (pe considerentul 'uita-te in jos si razi, nu te uita in sus ca iti intepeneste gatul' - nu mai stiu cine a dat citatul asta, dar oricare ar fi, tot respectu man)
- aici intervine momentul de cumpana:
-- unii se pun pe invatat, lucreaza 2 ani si invata pe rupte, ajung sa stie ceva si atunci se uita le ce au facut la inceput, vomita si sterg tot
-- altii se lasa de meserie, se duc, vorba lui piry, la mancat seminte in fata blocului, iar abjecta opera de arta ramane pe net si il polueaza.

Ei bine atunci, va intreb, n-ar fi buna o lege care sa reglementeze cum trebuie sa arate un site de interes public?

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Joi Dec 13, 2007 2:13 pm

pai, aici intervine clientu... din pacate...
daca omul care face "site-uri" nu are clienti se va opti... sau va alege teme personale.

acum, daca clientul are pretentie de la el si e dispus sa plateasca 50E in plus pentru calitate atunci e ok, altii sunt tentati sa dea 50 RON unui imbecil care se distreaza cu un HTML infect... et voila! se ajunge ca toti inconstientii sa se numeasca "web-masteri" [chiar scrisesem in blog... eu nici macar nu indraznesc sa-mi atribui asemenea denumire, desi am in spate cativa ani de web]

lupta cu "web-developerii-lu-peste" este ca lupta mea cu manelele... fara rezultat :) pentru ca intotdeauna se va mai gasi un nene care va face pe desteptu' si va afirma cu incredere ca e cunoscator [de fapt nu stie ce e http]

edit // e o dicutie veche, dar o s-o mut la "diverse" si, e oarecum inutila insa mai poate schimba mentalitati [zic si eu...]

edit // dar, sunt de acord cu micael... talentul si vointa fac mai mult decat o diploma mai ales ca in ziua de azi hartiile se obtin foarte usor...

Înapoi la “Discuţii generale”