este in versiunea beta... in teste.. dar vad ca se tine bine
site-ul este facut de la 0 atat ca design dar si ca script-uri (html/css/js si php)
cu ce as putea sa ma mandresc la acest site:
- script php propiu bazat pe o tehnologie dezvoltata de mine: "rBET" (BET de la nick-ul meu .. iar r o litera aleatoare care da bine). aceasta presupune:
* sistem de baze de date propiu (excluzand astfel unui code injection pe aceasta cale)
* sistem de sesiuni este deasemenea rBET bazandu-se pe db-ul mai sus mentionat
* metoda de encriptare reversibila rBET si/sau ireversibila rBET+MD5 (rbet returneaza un sir mai lung de 32 de bit deci decriptarea parolei MD5 prin brute force nu mai este posibila)
* sistem de autentificare (de ban/kick/si de blocare pe anumite sectiuni) bazat pe cele doua componete de mai sus plus script RBET
* sistem de administarea (admin cp) prin care se pot face schimbari pana la cele mai subtile din cadrul site'ului ... orice text/buton de pe site este editabil prin acest cp
* engine forum rBET... reprezinta un chat board fara nici un tip de db SQL sau altele.... forumul este realizat in asa fel incat nu afiseaza o sumedenie de informati care nu intereseaza in mod particular pe fiecare utilizator (cum ar fi last post etc) acestea apare doar daca dai cu mouse-ul peste titlu
- o galerie foto js realizata de mine.. prin intermediul careia pot afisa orice imagine;
- loading screen... fara flash doar js
- peste o saptamana... voi publica varainta site'luiu care va verifica daca browser-ul suporta js ... daca nu user-ul fiind redirectionat catre varianta alternativa a site-ului (la aceasta lucrez... facand practic tot site-ul de la 0 fara js)
- codul HTML este valid w3c tranzitional (inclusiv forumul)
- animati flash (butoane + header) realizate cu action script .. tot inhouse
- optimizat SEO prin: aparitia in multiple directoare web, un site-map bine structurat, administrare permanenta.
astept pareri si critici despre site
ps: site'ul este optimizat pentru mozilla si IE7, pe IE6 nu fct 100% fade-ul gradual al galeriei foto, iar pe opera nu este randat nici o imagnie cu alpha
am gasit solutia (cred) la aceste probleme dar script-urile sunt inca in ver beta