Opera align/valign problem
Moderator: Moderatori
- lostone
- Senior Member
[nevermind...]
sorry
e vorba de umbrele din dreapta (si stanga, automat);
sorry
e vorba de umbrele din dreapta (si stanga, automat);
Ultima oară modificat Lun Iun 01, 2009 12:12 pm de către lostone, modificat 1 dată în total.
Madness is a gift that has been given to me...
- Birkoff
- Senior Member
daca pui <td width="12" valign="bottom" in loc de top nu merge? adica sa se puna poza aliniata jos nu sus (bottom sau baseline), asa ar fi corect, iar sus sa se vada alb...
oricum asa cum e si in FF si in IE mai raman 5 mm jos albi, care normal ar trebui sa fie acoperiti de umbra...
oricum asa cum e si in FF si in IE mai raman 5 mm jos albi, care normal ar trebui sa fie acoperiti de umbra...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- lostone
- Senior Member
ok, imi aliniaza tot ce contine td-ul ala in bottom, a mers. dar e aceeasi kestie ca mai devreme, doar ca in oglinda. nu imi pune height-ul de 100% pe table-ul continut in td-ul ala (stiu, e varza codul, personal l-as fi facut cu div-uri, cumva, dar hey! who am i to judge anyone?!);
Madness is a gift that has been given to me...
-
luciansabo
- Junior Member
Da, ai gasit un bug in Opera.
Rezolvarea este relativ simpla insa.
Dimensiunea este relativa la elementul parinte.
Acesta poate fi body ori un table.
In functie de structura paginii tale, stabileste in css un height de 100% pentru parinte si un height de 100% pentru copil. Asa va functiona.
ex (parinte):
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 800px;height:100%">
<tr>
<td>
...
si copil:
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" style="width: 219 px; height: 100%;">
Rezolvarea este relativ simpla insa.
Dimensiunea este relativa la elementul parinte.
Acesta poate fi body ori un table.
In functie de structura paginii tale, stabileste in css un height de 100% pentru parinte si un height de 100% pentru copil. Asa va functiona.
ex (parinte):
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 800px;height:100%">
<tr>
<td>
...
si copil:
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" style="width: 219 px; height: 100%;">