Am nevoie de niste sfaturi pt. PHP , MySQL, in DreamweaverMX

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

viperash
New Member

Am nevoie de niste sfaturi pt. PHP , MySQL, in DreamweaverMX

Mesajde viperash » Mie Mai 14, 2003 7:51 pm

Pt. inceput tin sa va avertizez ca sunt incepator in deal deastea! :P
Am inceput sa fac un site pt firma la care lucrez.... site-ul trebuie sa contina ...un home page....o lista cu oferta de sitsteme ...o lista cu componente....si o lpagina in care utilizatorul poate sa-si creeze un sistem personalizat! Eii ...aici apar problemele...vreau sa fac pagina in PHP utilizand o baza de date MySql. Baza dade date nu a fost greu de facut , dar mai creu e cu "php-ul"!
Ca editor de siteuri ...folosesc Macromedia Dreamweaver MX , care se spune ca e foarte ushor sa faci PHP ! intradevar ...stie sa lucreze cu baza de date ...shi face mai totul automat.....probabil ca asta se stie!
In pagina mea ...vreau sa introduc pentru fiecare produs in parte cate un "select menu" unde am atribuit un recordset din baza de date creata de mine pt produse...iar intr-un textfield alaturat sa apara pretul produsului respectiv...bineinteles sa fie facuta legatura intre pret si produs din baza de date!
Scuze pt neconformitatea termenilor ....cum spuneam sunt incepator :)
Cam asta e tot ....as aprecia mult sa fie cineva care sa ma poata ajuta!

nino
PHPRomania Supporter

Mesajde nino » Mie Mai 14, 2003 8:21 pm

http://www.shop.dorohoi.com/main.php uite-te pe acolo si zii ce anume iti place si ce nu si apoi vorbeste cu adminul de pe site ca sigur iti da scriptul ca e baiat bun :wink: trimite-i un mail : webmaster@netcomputers.ro

viperash
New Member

nashpa

Mesajde viperash » Joi Mai 15, 2003 9:24 am

Multumesc pt idee...dar pe site nu este ceea ce doresc eu .....sorry.. :(

tudosebogdan
Junior Member

Mesajde tudosebogdan » Joi Mai 15, 2003 1:43 pm

Able was I ere I saw Elba

recordpcs
New Member

Mesajde recordpcs » Joi Mai 29, 2003 4:45 pm

Salut!
Acum am ajuns si eu pe aici. Daca te intereseaza ceva anume, te rog sa-mi dai un email si o sa incerc sa-ti dau o mana de ajutor. DEasemenea, daca vrei un magazin complet iti stau la dispozitie.

leutzuro
PHPRomania Supporter

salutare

Mesajde leutzuro » Dum Iun 27, 2004 10:15 pm

Vreau sa spun ca si eu am facut un magazin virtual cu modelul din chip dar am alta probleme......la fiecare produs care este afisat normal imi apare o imagine....eu am nevoie cand dau clikc pe imagine sau pe numele produsului sa mi se deschida o noua pagina in care sa afiseze alte 5 poze pentru acel produs.....problema mea e ca asta nu mai stiu sa o fac....daca cineva ma poate ajuta sa posteze un mesaj....Thx si multa bafta in continuare
lets begin

Înapoi la “Cod PHP”