Colorize - drugs will always be white
Moderatori: cristi, Moderatori
Salut
Felicitari pentru idee..desi nu toate drogurile sunt albe
Nu e , eu nu as merge la un concurs international cu el
[vezi ca s-a vorbit intr-un thread
despre cum sa ai site-ul valid chiar daca ai flash - tie acolo iti moare validarea]
Design simplu, aerisit, mergea foarte elegant tableless si nu mai aveai mizeria aia de cod.
Logo-ul e dragut dar cam indescifrabil
cel putin stilizeaza "Z"-ul sa para Z, nu o rama drogata
Contct: colorize2006@yahoo. com -- iti omoara Bulk-ul de-ti va veni sa iti bagi in vena!
Anyway, good luck!
[P.S: A fost distractiv sa te documentezi despre toate drogurile alea, sau nu ai facut un reserach atat de "amplu" ]
Felicitari pentru idee..desi nu toate drogurile sunt albe
Nu e , eu nu as merge la un concurs international cu el
despre cum sa ai site-ul valid chiar daca ai flash - tie acolo iti moare validarea]
Design simplu, aerisit, mergea foarte elegant tableless si nu mai aveai mizeria aia de cod.
Logo-ul e dragut dar cam indescifrabil
Contct: colorize2006@yahoo. com -- iti omoara Bulk-ul de-ti va veni sa iti bagi in vena!
Anyway, good luck!
[P.S: A fost distractiv sa te documentezi despre toate drogurile alea, sau nu ai facut un reserach atat de "amplu" ]
-
cheloo emil
- PHPRomania Supporter
imi place ca aspect , normal ca are unele defecte enumerate mai inainte . Oricum e o initiava buna buna , sunt bine primite siturile cu subiecte precum acesta !
edit: cred ca meniul e prea ascuns , eu sunt obisnuit sa ma uit pe sus dupa meniu...in fine ... Mi se pare cam aiurea sa ai ambele meniuri in footer.
edit: cred ca meniul e prea ascuns , eu sunt obisnuit sa ma uit pe sus dupa meniu...in fine ... Mi se pare cam aiurea sa ai ambele meniuri in footer.
well..
Pai ce sa zic.. am aflat de concurs in urma cu 4 zile ca inscrierile sa se inchida.Si ce am facut in 4 zile a fost ales din vre-o 90 de echipe ramanand 21.Sper ca la bucuresti, in finala, sa iasa ceva.. oricum si de n-o sa iasa scap de ore
.Va multumesc mult pt. analiza facuta oricum situ nu se vrea a fie FF compliant si de aceea nici nu m-am strofocat prea tare plus ca la finala se testeaza in IE unde totul pare ok.
Toate bune !
Toate bune !
Daca am fi perfecti, probabil ne-am plictisi.