EvoNet Panel?
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
- Weapon
- Average Member
Da, stiu care imi este user-ul si parola, am mai creat chiar inca un cont de ftp diferit de ala default, intrebarea mea este: care e adresa ftp-ului? Am incercat adresele ftp://ftp.evonet.ro si ftp://evonet.ro, la prima se conecteaza, dar da o eroare ca "nu poate seta o conexiune securizata" (error 412 parca), iar la a doua time-out...
PS: un client FTP bun imi recomanda cineva care lucreaza cu asa ceva? in Internet Explorer sunt testate chestiile de mai sus...
PS: un client FTP bun imi recomanda cineva care lucreaza cu asa ceva? in Internet Explorer sunt testate chestiile de mai sus...
...gay people is the best worst thing that could happen to the world...
cel mai bun client ftp, cat si utilitar dupa parerea mea este Total Commander http://www.ghisler.com/ .. il folosesc de foarte multi ani de pe cand se numea Windows Commander .... a avut certuri cu Microsoft .. si si-a redenimit produsul ... incearca-l ... eu unu nu pot sta pe un calculator fara total commander 
-
Rares_Pintea
- Average Member
si scaunul ce trebuie sa aiba sa stai pe el ?
din cate imi aduc aminte de cant am testat si eu ceva la evonet , te loghezi cu : ce_user_ai_ales@evonet.ro
din cate imi aduc aminte de cant am testat si eu ceva la evonet , te loghezi cu : ce_user_ai_ales@evonet.ro