o problema .. cu afisarea

Aici puteţi posta întrebari legate de instalare şi configurare PHP, Apache, IIS, MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server sau altele.

Moderator: Moderatori

DrStupid
Average Member

o problema .. cu afisarea

Mesajde DrStupid » Vin Apr 09, 2004 5:56 pm

deci .. datorita lipsei de ocupatie :P am inceput sa fac si eu unn site in php , www.cppromania.dap.ro .. dar nu demult m-am apucat sa-l fac. intre timp am avut ceva probleme si o trebuit sa reinstalez windowsu` ... . Acuma am instalat apace hp mysql fix asa cum o fost inainte si nu mai imi apare asa cum trebuie , nustiu de la ce. am atasat doua poze .. cum ar trebui sa apara .
Am facut eu un screenshoot cum imi apare mie si in localhost si pe server www.cppromania.dap.ro/b.jpg ... si aici e un screenshot care l-o facut un prieten d`ameu si se pare ca lui ii merge bine www.cppromania.dap.ro/a.jpg . Mentionez ca am mai patit odata asa ... si la urmatoarea instalare de win. o mers

Shhhhhhhhhhhhttt.... i'm hunting lamerz !

biban
Senior Member

Mesajde biban » Mar Apr 20, 2004 10:10 am

pai chestia e din browser.
Ai proiectat gresit tabelele alea shi browserul le interpreteaza diferit.
Vezi la <table> cellpadding, border etc

biban
Senior Member

Mesajde biban » Mar Apr 20, 2004 10:13 am

Inca ceva:
Cand lucrezi la un site foloseste un browser care are motor de randare gecko (netscape sau mozilla, eu folosesc firebird de la moz) pentru ca se pare ca ei tin cont cel mai bine de standardele W3C, si nu o sa mai ai dureri de cap.

Înapoi la “Instalare”