Am facut eu un screenshoot cum imi apare mie si in localhost si pe server www.cppromania.dap.ro/b.jpg ... si aici e un screenshot care l-o facut un prieten d`ameu si se pare ca lui ii merge bine www.cppromania.dap.ro/a.jpg . Mentionez ca am mai patit odata asa ... si la urmatoarea instalare de win. o mers
o problema .. cu afisarea
Moderator: Moderatori
-
DrStupid
- Average Member
o problema .. cu afisarea
deci .. datorita lipsei de ocupatie
am inceput sa fac si eu unn site in php , www.cppromania.dap.ro .. dar nu demult m-am apucat sa-l fac. intre timp am avut ceva probleme si o trebuit sa reinstalez windowsu` ... . Acuma am instalat apace hp mysql fix asa cum o fost inainte si nu mai imi apare asa cum trebuie , nustiu de la ce. am atasat doua poze .. cum ar trebui sa apara .
Am facut eu un screenshoot cum imi apare mie si in localhost si pe server www.cppromania.dap.ro/b.jpg ... si aici e un screenshot care l-o facut un prieten d`ameu si se pare ca lui ii merge bine www.cppromania.dap.ro/a.jpg . Mentionez ca am mai patit odata asa ... si la urmatoarea instalare de win. o mers
Shhhhhhhhhhhhttt.... i'm hunting lamerz !