Adresa de mail
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
- hurrycane
- Average Member
http://www.fv.ro
Ia uitatzi si aici !!!
Si apropo de bluehost.com ha ha ha faza dura ha ha ha !!!!!!!
bluehost.com/cgi-bin/signup >>>>
Suspicious Activities
You or a computer near you has been flagged as being suspicious of fraudulent activities. Your computer may have been compromised by a virus. Immediately contact your ISP or your Proxy Server administrator to have the problem resolved, then try again.
) Net de la rds
!!!!
Ia uitatzi si aici !!!
Si apropo de bluehost.com ha ha ha faza dura ha ha ha !!!!!!!
bluehost.com/cgi-bin/signup >>>>
Suspicious Activities
You or a computer near you has been flagged as being suspicious of fraudulent activities. Your computer may have been compromised by a virus. Immediately contact your ISP or your Proxy Server administrator to have the problem resolved, then try again.
- hurrycane
- Average Member
deci
deci pana la urma nea piry ce domeniu itzi iei
!
Yo m-am convins la ceva la claus.ro ca-mi place stiu ca-i mai prost cu serverele dar ii ieftin 9.75 domeniu .com .net .org merge ...
!
Acuma sa ma conving ceva cu domeniul ... ca hurrycane.com ... hurrycane.net si hurrycane.org is ocupate
( !
Deci trebe sa fie ceva interesant cu hurrycane plz help !
Yo m-am convins la ceva la claus.ro ca-mi place stiu ca-i mai prost cu serverele dar ii ieftin 9.75 domeniu .com .net .org merge ...
Acuma sa ma conving ceva cu domeniul ... ca hurrycane.com ... hurrycane.net si hurrycane.org is ocupate
Deci trebe sa fie ceva interesant cu hurrycane plz help !
- hurrycane
- Average Member
Nu cred
Yo am 2 domenii de la ei si nu prea am prins eu sa fie picate ... deci ii bine oricum sora`mea mi-o luat domeniul si ea s-o dus la claus.ro
asta este pt 6 luni m-am pricopsit cu ei macar domeniul este al meu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!