am o buba: un ciclu while in care la fiecare pas fac cate un insert sau update, in functie de existenta acelui produs (chestie, orice) intr-o tabela.
deci ciclul ia dintr-un camp (dintr-un formular) un sir de produse. am facut acest mic script pt a prelua usor cu copy-paste niste "inventare" facute aiurea in care sunt de-a valma, din fericire in word si cu virgula intre ele. asadar, daca intalnesc un produs nou, fac insert, daca intalnesc unul deja inserat, fac update, setez total=total+1. sper ca am fost cat de cat clar.
deoarece pe acea tabela se lucreaza deja din cadrul siteului, am ales sa fac INSERT DELAYED, pt a nu interfera cu selecturile clientilor de pe site si pt a nu se corupe tabela datorita altor deleteuri etc de la altii.
unde apare problema: daca 2 produse apar consecutiv, prima data fiind chiar prima oara si trebuie insert delayed, de f multe ori ma trezesc ca produsul este bagat de 2 ori. este din cauza de delayed ? adik dupa ce am dat insertul, trece asa repede la urmatorul produs, selectul nu-l gaseste inca bagat in tabela ? deja este o curiozitate tehnica
daca nu m-am facut inteles, ask me si o sa raspund
ps: eu insertul si updateul le fac direct
mysql_query("....");
adik nu $x=mysql_query...; if(!$x) etc. conteaza ?