Cate ore pe zi programati ?

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

Emil
PHPRomania Coder Professional

Cate ore pe zi programati ?

Mesajde Emil » Mar Feb 24, 2004 2:30 pm

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

biban
Senior Member

Mesajde biban » Mie Feb 25, 2004 1:56 pm

:D
-pai de regula 2h (aproximativ de la 12 la 14) productie, mai pierd inca 1-2 ore pe programare-prostii, 1-2 ore proiectare/analiza/cautare idei (pe hartie)-asta e momentul cand sterg tot ce am lucrat cu o zi inainte :wink:
-scaun semiergonomic daca se poate spune asa.
-beau mult in timpul asta, cola si apa minerala si mananc in timp ce programez.
-nu iau medicamente si nici droguri :)
-sambata lucrez la greu (e ziua cand pun cap la cap tot ce am lucrat in timpul saptamanii)

altu la rand.....

DrStupid
Average Member

Mesajde DrStupid » Mie Feb 25, 2004 3:10 pm

pai . io programez asa de placere .. cand am chef .. daca m-am saturat .. fac altceva :D
Shhhhhhhhhhhhttt.... i'm hunting lamerz !

Emil

Mesajde Emil » Mie Feb 25, 2004 11:15 pm

Bibane , cam asa merg lucrurile si la mine :) , problema e ca uneori petrec preaa mult timp cu "analiza" si imi ramane prea putin timp sa pun in practica ...
Referitor la hartie : "LONG LIVE HARTIA " , e cea mai buna , face mai mult ca orice organizer sau orice altceva ..
Despre Cola ... eram mare consumator pana in momentul in care am inceput sa am probleme cu stomacul , ficatul and so .. e otrava curata .
Aditivi : Spirulina (works great) , Centrum , Zinc si Seleniu si muuulta multa cafea :) .
Mai astept si pe altii sa-si zica modul de convietuire cu programarea....

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

biban
Senior Member

Mesajde biban » Joi Feb 26, 2004 12:35 pm

eu nu beau cafea de nici o culoare. asha ca bag cola dar nu chiar asha la greu.mai bag minerala.
nu am probleme cu ficatul dar am observat ca daca consum mult incep sa ma ingras shi daia mai schimb.(am 77kg 178cm shi vreau sa ma mentin).
hartia creionu shi guma.

mihaisimi
New Member

Lenesul

Mesajde mihaisimi » Vin Feb 27, 2004 2:58 pm

Viata e un joc de kkt dar grafica e bestiala

VanGogs
Average Member

Mesajde VanGogs » Lun Mar 08, 2004 8:27 am

acum, cand TIMPUL ma apasa, cam 2 ore pe saptamana, mai mult citesc documentatii si reviste, inainte, cand aveam TIMP, programam intre 8 si 10 ore pe zi[nu glumesc, GOD i miss those days] asha k nu ma dati in judecata daca raspunsurile mele sunt aiurea k n am mai vazut o sursa de php de luni de zile...
Doctore, de 3 lei pastile

VanGogs
Average Member

Mesajde VanGogs » Lun Mar 08, 2004 8:32 am

oh, BTW, nu beau cafea[bleak] nu beau cola[bleeeeak] si doar apa, poate minerala. in schimb, mananc mult, am o poftaaaaa, pacat ca nu sunt gras, da am eu timp. In schimb ce sa mai zic, ochii cat cepele, nu mai am mult si dau de CVS[computer vision syndrome] si probabil ca pe la 30 de ani o sa fiu KEL. Deh, radiatiile, ce sa-i faci?

In rest mare, sanatos, cu sangele inca infectat de COD, desi PHP-ul nu e marea mea iubire, si nici nu va fi vreodata...

:wink:
Doctore, de 3 lei pastile

biban
Senior Member

Mesajde biban » Lun Mar 08, 2004 9:23 am

punctweb
Senior Member

Mesajde punctweb » Mie Mar 24, 2004 11:01 pm

ma bag si eu ca musca....

De obicei intre 08:00 si 11: 30 ... plec la munca... vin de la munca... 17:00 si pana adorm (02:00). Aprox 2 cani de cafea si 1/2 pachet tigari. In toata perioada asta e inclusa documentarea, pumnii in monitor (saracu...), schita pe hartie (traiasca hartia cum a zis cineva pe aici... buna inventie...). Cat depsre dotare: muzica clasica (only), scaun foarte ergonomic si o veioza pt. momentele intunecate... Cam atat...

emedgidia
Junior Member

New @ here

Mesajde emedgidia » Vin Apr 30, 2004 3:33 pm

Pai stati asa ...
Io va zic helãu ca este primul meu post aici.
Sa va zic situatia mea ...
Pe zi, daca adun tot ce fac, se rezuma la 2 ore si ceva de coding, 5-6 ore documentatie si citit prostii, 1 ora browsing web si alte chestii, si sa nu uitam si cam 2 ore de gandire.
Toate astea sunt sustinute de 2-4 litri de Coca Cola si eventual se mai strecoara si un ness .. ca daca tot e Cola ... ness-ul nu trebuie sa lipseasca [deci va imaginati cum stau cu inima].
No medicamente, droguri ... sau alti stimulenti.
Fiecare programator este diferit in felul lui!!!

Emil

Mesajde Emil » Vin Apr 30, 2004 3:48 pm

Apropos de pierdut vremea cu prostii facand browsing -> ati incercat sa codati vreodata deconectati de la internet ? Va spun eu rezultatul -> productivitate maxima . Si eu pierd destul de des timpul citind blog-urile php-istilor de renume (Harry Fuecks,George Shlossenagle etc ) si parca am o foame zilnica de news in domeniu ...also freshmeat.net imi mai alina aceasta foame,

Privind altfel lucrurile : Cum va impacati cu caldura care tocmai ne invadeaza ?
Unde stau mai bine degetele ? Pe manerul de la halba de bere sau pe tastatura ?(sau ambele :mrgreen: ) . Eu unul as prefera 10 luni de iarna si 2 de concediu la 35 de grade...

emedgidia
Junior Member

Caldura ... My favourite

Mesajde emedgidia » Vin Apr 30, 2004 4:33 pm

Mie personal, imi place caldura ... la munca, nu ma deranjeaza pentru ca am aer conditionat, iar biroul este asa de bine pozitionat incat nu ma streseaza caldura. Nu imi place iarna pentru ca daca imi intra frigul in oase, nu mai iese. Asa ca .. sa vina caldura aia odata.
:arrow:
Fiecare programator este diferit in felul lui!!!

TheWanderer
Average Member

Mesajde TheWanderer » Vin Apr 30, 2004 5:03 pm

Eu programez cam 4-5 ore pe zi. Vin dimineata , vorba vine dimineata ... pe la 11 - 12. Seful e super de treaba si admite lucrul asta.
Citesc e-mail-ul, evantual raspund si ma apuc de lucru. Eu programez in principal in Visual C++, dar am debutat ca programator PHP si timp de un an jumate tot asta am facut. Cu alte cuvinte, daca firma are proiecte pe PHP ma bag tot eu.
Am o agenda unde notez tot, sa nu scape nimic :D
4-5 ore e un program normal, dar au fost zile, cand erau proiecte urgente, si am stat pana pe la 5 dimineata.
De regula in timpul saptamanii sunt ocupat pana peste cap iar in weekend sa nu aud de programare!
Were these demons from my dream? Or were they born within The Wanderer.

coditza
Senior Member

Mesajde coditza » Lun Iun 28, 2004 10:42 pm

function foo() { foo(); }

Înapoi la “Discuţii generale”