Deprecated: mysql_connect():
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- Birkoff
- Senior Member
Re: Deprecated: mysql_connect():
ai cautat si tu inainte pe forum? au mai fost cateva zeci de intrebari similare.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
sa moara masa daca ai dau de cap, cum schimb ceva , cum nu mai megre
catalin
Tu nu intelegi termenul de "Deprecated" deasta nu ii dai de cap !
Normal extensia mysql_ este invechita (Deprecated) si nu va mai fi folosita asa ca va trebui sa folosesti o conexiune tip PDO sau mysqli !
Succes
Normal extensia mysql_ este invechita (Deprecated) si nu va mai fi folosita asa ca va trebui sa folosesti o conexiune tip PDO sau mysqli !
Succes
Si eu am aceeasi problema, am inteles ca in PHP5.5 este devalizat, dar nu am gasit un alt wampserver care sa aiba instalat PHP7 iar actualul refuza sa primeasca instructiuni cu mysqli ...iar PDO este tare dificil de inteles ... pe veciul server merge, dar imi apare permanent atentionarea devalizarii ...
nici wampserver3 nu ruleaza pe Win7 -32b ...ce putem face, ce alt server putem instala pe win7 - 32b ????...
nici wampserver3 nu ruleaza pe Win7 -32b ...ce putem face, ce alt server putem instala pe win7 - 32b ????...
- vectorialpx
- Senior Member
- Birkoff
- Senior Member
puteti folosi clasa mea de la http://sourceforge.net/projects/sqlclassphp/files/ aveti acolo exemple de folosire
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)
Salut,
Eroarea asta poate fi rezolvata in 2 metode.
1. Rescrierea codului in MYSQLi sau PDO
2. Schimbarea versiuni de PHP in una mai invechita precum php5.3.
Indicat e sa nu mai folositi extensile (Invechite) unde odata cu adaptarea php-ului veti fi afectati.
PS: Stiu ca este un topic invechit dar am preferat sa postez pentru cei care vor intampina problema respectiva.
Cu respect
Eroarea asta poate fi rezolvata in 2 metode.
1. Rescrierea codului in MYSQLi sau PDO
2. Schimbarea versiuni de PHP in una mai invechita precum php5.3.
Indicat e sa nu mai folositi extensile (Invechite) unde odata cu adaptarea php-ului veti fi afectati.
PS: Stiu ca este un topic invechit dar am preferat sa postez pentru cei care vor intampina problema respectiva.
Cu respect
- Birkoff
- Senior Member
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)
-
nevvermind
- Senior Member
E patra varianta e sa cauti o librarie in packagist.
birkoff, ce nu-ti pui si tu clasa acolo? sau in github ceva. sourceforge? really?
birkoff, ce nu-ti pui si tu clasa acolo? sau in github ceva. sourceforge? really?
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/