Vreau sa fac un modul whmcs pentru inregistrare domenii prin api. Problema apare in momentul in care preiau datele din customdomainfields pentru a le trimite la registrar, nu imi extrage toate datele. In baza de date am coloanele: domainid, name, value. In coloana name am: Nume, Telefon, Adresa, Domeniu, Cui iar in value am valorile Mircea, 0211223 ..etc.
Interogarea este asa:
$table = 'tbldomainsadditionalfields';
$fields = "value";
$where = array("domainid" => $params['domainid']);
$result = select_query($table,$fields,$where);
$data = mysql_fetch_array($result);
$value = $data;
in var_dump rezultatul este decat primul rand respectiv numele. Cum pot prealua toate randurile astfel incat sa le accesez $data[0], $data[1].
Query mysql
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Re: Query mysql
Salut,
Ar fi okey daca ai posta tot codul... in primu rand outputul si query`ul vad ca e okey dar acum depinde cum vrei sa preiei output`ul ...
Daca doresti un ajutor din partea mea te rog posteaza tot codul
Multumesc
Ar fi okey daca ai posta tot codul... in primu rand outputul si query`ul vad ca e okey dar acum depinde cum vrei sa preiei output`ul ...
Daca doresti un ajutor din partea mea te rog posteaza tot codul
Multumesc
-
mirceabondar
- Average Member
Asta e output-ul
array(1) { [0]=> array(2) { [0]=> string(13) "Bondar Mircea" ["value"]=> string(13) "Bondar Mircea" } }
Imi arata doar primul rand de doua ori
array(1) { [0]=> array(2) { [0]=> string(13) "Bondar Mircea" ["value"]=> string(13) "Bondar Mircea" } }
Imi arata doar primul rand de doua ori
-
mirceabondar
- Average Member
Pare sa se fi rezolvat cu
while ($data = mysql_fetch_array($result)) {
$date[] = $data['value'];
}
Mai este si alta metoda? Dar totusi sunt curios de ce $date[] = $data['value']; returneaza normal iar $date[] = $data; returneaza dublat (de doua ori numele, de doua ori adresa...)
while ($data = mysql_fetch_array($result)) {
$date[] = $data['value'];
}
Mai este si alta metoda? Dar totusi sunt curios de ce $date[] = $data['value']; returneaza normal iar $date[] = $data; returneaza dublat (de doua ori numele, de doua ori adresa...)
-
nevvermind
- Senior Member
Loopeaza pasarea, mirceabondar, n-auzi?!
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/