Comunitatea PHP Romania
MightyDeals

Prima pagină Diverse Feedback PHPRomania propunere implementare reputatie

propunere implementare reputatie

Scrie sugestiile,părerile,criticile,ideile, comentariile referitoare la comunitate sau la forum.

Mesaj Lun Aug 06, 2012 11:30 pm
Birkoff Avatar utilizator
Senior Member

Propun implementarea unui buton de reputatie la fiecare utilizator (poate fi independent de forum, de exemplu in pagina de profil a userului http://www.phpromania.net/index2.php?to ... ulmeu=true

dar sa aiba buton pus in forum care sa duca acolo.
La reputatie sa aiba ceva similar cu +1 sau -1 pentru fiecare user care voteaza si posibilitate sa lase mesaj cu detalii (de ce a dat +1 sau -1)

Reputatia este buna atat pentru clienti cat si pentru programatori.

Mesaj Joi Aug 09, 2012 8:48 am
MihaiC Avatar utilizator
Senior Member

Suna folositor (cred).
Internet Explorer – The Number one Browser For Downloading a Better Browser

Mesaj Joi Aug 09, 2012 10:46 am
mihaitha Avatar utilizator
Senior Member

Suna bine, dar mai degraba as sugera implementarea reputatiei per post, nu per user (cam cum face stackoverflow). Astfel reputatia unui user este reprezentata de suma reputatiilor post-urilor lui. Daca implementezi reputatia pe user, un user care da un raspuns bun apreciat de 20 de alti useri va avea aceeasi reputatie ca altul care da 3 raspunsuri bune apreciate de aceeasi 20 de useri. Plus ca nu poti spune despre un user "da, astea 2 raspunsuri sunt bune dar asta e prost", vizitatorii ulteriori vor vedea reputatia user-ului si vor judeca post-ul prin prisma acesteia, nu prin prisma post-ului in sine.
Arguing with retards is like playing chess with a pigeon: no matter how good you are at chess, the pigeon is just going to knock over the pieces, crap on the board and strut around like it's victorious.

Mesaj Lun Feb 11, 2013 8:08 am
ViezuREX Senior Member

Cred ca e o idee super ... stiu ca e veche insa ... se mai intampla ceva in directia puerii ei in practica?

Mesaj Dum Apr 14, 2013 12:55 am
Google Bot New Member

Înapoi la Feedback PHPRomania

Copyright © 2001-2013 PHP Romania Gazduire web | Haine online | Gazduire web | Campanii SMS | Gazduire Claus Web | Inregistrare Domenii | Anunturi | Jocuri cu bile
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România