Converting mysql to dbf ?
Moderatori: coditza, Emil, Moderatori
Converting mysql to dbf ?
Mai fratilor, tot ma chinui si io sa transform o baza de date mysql intr-o baza de date foxpro(dbf). Am cautat pe net tot felul de progamele si scriptuletze si tot ce am gasit a fost convertirea unei baze de date din foxpro in mysql, pe cand io caut invers ! daca puteti sa ma ajutati si pe mine v-as fi recunoscator .
[php]
//faci cererea din mysql
$rezultat = mysql_query('SELECT ...');
// deschizi dbf-ul
$dbf = dbase_open($nume_fisier, 2);
// obtii fiecare rand ca un tablou
while ($rand = mysql_fetch_row($rezultat)) {
// inserezi un rand nou in DBF, unde $dbf este identificatorul din comanda de deschidere
db_add_record($dbf, $rand);
}
[/php]
nu l-am testat, deci nu stiu daca merge... dar poti sa incerci
//faci cererea din mysql
$rezultat = mysql_query('SELECT ...');
// deschizi dbf-ul
$dbf = dbase_open($nume_fisier, 2);
// obtii fiecare rand ca un tablou
while ($rand = mysql_fetch_row($rezultat)) {
// inserezi un rand nou in DBF, unde $dbf este identificatorul din comanda de deschidere
db_add_record($dbf, $rand);
}
[/php]
nu l-am testat, deci nu stiu daca merge... dar poti sa incerci
- ExcalIbvr
- Senior Member
Uite o clasa care citeste datele dintr-un .dbf (am testat cu foxpro, merge):
Eventual incerci un reverse engineering pe clasa asta si scoti ceva pentru a-ti scrie intr-un .dbf.
Pe de-alta parte, functiile dbase_ par superbe pentru aceasta treaba, chiar nu stiam de ele pana acum (10q punctweb!), asa ca ai putea reusi cu ele...
Succes!
Eventual incerci un reverse engineering pe clasa asta si scoti ceva pentru a-ti scrie intr-un .dbf.
Pe de-alta parte, functiile dbase_ par superbe pentru aceasta treaba, chiar nu stiam de ele pana acum (10q punctweb!), asa ca ai putea reusi cu ele...
Succes!
- LAurenZIO_4U
- Average Member
Eu vreau exact invers: din FoxPro sa import in MysqL !
wizzard, ce scripturi ai gasit ?!
Inca ceva legat de Mysql: port da o comanda de genul mysql_query($fisier) ? Am incercat pe un fisier exportat ca dump de PHPMyAdmin dar nu merge decat pentru prima linie, pentru restul de liniii primesc eroare MysqL
wizzard, ce scripturi ai gasit ?!
Inca ceva legat de Mysql: port da o comanda de genul mysql_query($fisier) ? Am incercat pe un fisier exportat ca dump de PHPMyAdmin dar nu merge decat pentru prima linie, pentru restul de liniii primesc eroare MysqL
- LAurenZIO_4U
- Average Member