Dacă acum trei ani mă întrebai ce este rugby-ul habar n-aveam ce să răspund, însă acum situaţia stă cu totul altfel. Am descoperit acest sport şi cu toate că la început mi se părea violet şi foarte complicat pe parcurs am înţeles valorile sportului cu balonul oval.
Aşa că acum vreo doi ani am zis să îmbin cele două mari pasiuni ale mele, rugby-ul şi programarea şi astfel a luat naştere proiectul ‚RugbySpirit’ ( http://rugbyspirit.net ). După multe ore de muncă, vreo două caiete pline cu idei şi ajutor din partea câtorva pasionaţi ai acestui sport astăzi oricine se poate înregistra în joc şi poate manageria propria sa echipă de rugby.
Acum jocul este destul de complex: fiecare manager se ocupă de finanţele echipei, angajaţi, antrenamentul jucătorilor, transferuri, modernizarea stadionului şi multe alte aspecte.
Sunt 2 meciuri pe săptămână, în campionat sâmbăta şi amicale miercurea. În campionat vei juca împotriva altor echipe din România şi vei lupta pentru câştigarea primei divizii şi titulului de campion naţional. Amicalele sunt o bună şansă de a-ţi face prieteni în întreaga lume. Deşi lansat abia acum câteva săptămâni jocul are aproape 300 de utilizatori şi există comunităţi importante şi în străinătate (Franţa, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Argentina). Astfel îţi poţi face prieteni de peste hotare cu care să joci meciuri neoficiale.
Jocul este la început, însă în fiecare weekend aduc îmbunătăţiri iar comunitatea din jurul său începe să se dezvolte foarte frumos. Vă aştept şi pe voi să vă înregistraţi aici: http://www.rugbyspirit.net/register.php!
Vă aştept feedback-ul.
Toate cele bune,
Frătică Florin
RugbySpirit
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
-
quadmachine
- Senior Member
Am facut cont si mi se pare ok site-ul ma refer la partea de programare ,la design mai ai de lucrat.
Nasol ca inca nu l-ai facut.
Nasol ca inca nu l-ai facut.
Cod: Selectaţi tot
The requested URL /rslive.php was not found on this server.Cod: Selectaţi tot
Nu confundati femeia de serviciu cu profesoara de Limba si Literatura Romana.- icsulescu
- Average Member
quadmachine scrie:Am facut cont si mi se pare ok site-ul ma refer la partea de programare ,la design mai ai de lucrat.
Nasol ca inca nu l-ai facut.Cod: Selectaţi tot
The requested URL /rslive.php was not found on this server.
Da. Am spus sa-l fac in weekendul asta, dar m-am apucat cu alte treburi.
Insa poti accesa direct meciul ca sa vezi rezumatul lui.
Cat despre design, nu sunt mare expert. Sper sa scot banuti din joc ca sa platesc pe cineva sa faca design-ul.