Scopul este sa duc /page/78/?ceva=mahgnahad in index.php?id=78&ceva=mahgnad
Ce am reusit pana acuma....
RewriteEngine on
RewriteRule ^page/([0-9]+)/?$ index.php?id=$1 [L]
Ce am incercat in legatura cu cerinta initiala si nu inteleg unde e greseala...
RewriteRule ^site/([0-9]+)/?\??(.+)?$ index.php?id=$1&$2 [L]
Mam gandit ca ^site/([0-9]+)/?\??(.+)?$ face ce am zis mai sus
^site/([0-9]+)/?\??(.+)?$ aici imi depisteaza daca apare "?"
^site/([0-9]+)/?\??(.+)?$ aici imi ia "ceva=gagaga" si mi-l trimite prin $2
P.S.: Stiu ca ar trebui sa-mi identfice si structuri de genul site/88?cuvant (din cauza la ?) dar nu conteaza pt. ca am garantat structura pe care am zis-o initial....
P.S.S.: Stiu ca nu e chiar php....si daca e nevoie rog pe cineva sa mute la sectiunea corespunzatoare.
.htaccess expresie regulata cu probleme
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- Birkoff
- Senior Member
incearca asa
# din page/78/?ceva=blabla in index.php?id=78&ceva=blabla
^page/([0-9]{2,4}/(\?[a-z]+)=([a-z]+)$ index.php?id=$1&$2=$3
Tutorial de studiu gasesti
# din page/78/?ceva=blabla in index.php?id=78&ceva=blabla
^page/([0-9]{2,4}/(\?[a-z]+)=([a-z]+)$ index.php?id=$1&$2=$3
Tutorial de studiu gasesti
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Merci de raspuns. Am studiat si eu totoriale de pe google, asa am reusit sa fac ce am zis initial:p
Insa nu gaseste pagina cand am parametrii dupa "?" nici cu expresia pe care mi-ai dat-o. Dubios ca am incercat si la expresia mea fara "?" si la ce miai dat tu fara "?" (cu parametrii direct dupa "/") si merge ok in ambele expresii, dar nu si cum imi trebuie mie...Vreo idee de ce :-s ?
Insa nu gaseste pagina cand am parametrii dupa "?" nici cu expresia pe care mi-ai dat-o. Dubios ca am incercat si la expresia mea fara "?" si la ce miai dat tu fara "?" (cu parametrii direct dupa "/") si merge ok in ambele expresii, dar nu si cum imi trebuie mie...Vreo idee de ce :-s ?