cum introduc un counter simplu intr-un flash player?
Moderator: Moderatori
-
ApologetX
- Senior Member
cum introduc un counter simplu intr-un flash player?
transmit live cu un player flash simplu, free si mi-as dori sa contorizez vizitatorii live (exact cum probabil ati vazut si la ustream.tv, in playerele lor) ,cum as putea sa modific playerul si sa introduc si contorizarea..? ,a mai facut cineva asa ceva? cred ca e action script in spate insa cum nu ma prea pricep, am dat un search dupa un player flash care sa aiba integrat asa ceva si nu am gasit.. ,astept un hint ceva de la voi..
- vectorialpx
- Senior Member
de ce nu faci contorizarea in PHP, la vizualizarea paginii apoi s-o trimiti ca parametru (flashVars) catre flash s-o afiseze ?
In cazul in care vrei sa faci afisarea player-ului prin intermediul unui embed pe alte site-uri, este mult mai complicat, pentru ca incalci securitatea adobe. Teoretic poti trimite un LoadVars catre un server unde sa faci un simplu insert. Practic, trebuie sa ai la
<object ...
<param name="allowscriptaccess" value="always"> ...
dar nu stiu daca merge asa.
Oricum, ca sa faci oricare dintre astea doua tre' sa ai sursa flash-ului
In cazul in care vrei sa faci afisarea player-ului prin intermediul unui embed pe alte site-uri, este mult mai complicat, pentru ca incalci securitatea adobe. Teoretic poti trimite un LoadVars catre un server unde sa faci un simplu insert. Practic, trebuie sa ai la
<object ...
<param name="allowscriptaccess" value="always"> ...
dar nu stiu daca merge asa.
Oricum, ca sa faci oricare dintre astea doua tre' sa ai sursa flash-ului
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member