Cautam programator php (part-time)

Cauţi de lucru în domeniul dezvoltării Web? Postează-ţi CV-ul aici. Cauţi programatori pentru proiectul tău? Postează oferta.

Moderatori: admin, Moderatori

dirhoo
PHPRomania Supporter

Cautam programator php (part-time)

Mesajde dirhoo » Vin Sep 10, 2010 5:33 pm

Cautam colaborator programator PHP cu experienta, pentru proiecte web mici si mijlocii.

Program de lucru total flexibil, munca de acasa, regim de lucru ~ 2-4 ore pe zi.

Asteptam din partea candidatilor PM cu portofoliu proiecte PHP si detalii cunostinte, tehnologii, alte limbaje de programare folosite.

Trimiteti si estimari ale asteptarilor salariale pentru a) regim 2 ore pe zi (10 pe saptamana); b) regim 4 ore pe zi (20 pe saptamana).

Grig2007
Average Member

Mesajde Grig2007 » Joi Sep 16, 2010 7:15 pm

Salut,

Cunoaste cineva pe "dirhoo"?
de'ce nu a dat date de contact, mai multe informatii despre colaborare.

Eu cred ca dirhoo nu are ce face si isi bate joc de anumite persoane care vrea sa colaboreze cu el.

Daca a colaborat cineva cu el si intradevar are proiecte si a fost platit eu imi retrag cuvintele si imi cer scuze.
Ultima oară modificat Joi Sep 16, 2010 10:43 pm de către Grig2007, modificat 1 dată în total.

dirhoo
PHPRomania Supporter

Mesajde dirhoo » Joi Sep 16, 2010 8:36 pm

Ti-am spus in particular, iar acum iti spun si in publlic.

Nu pot lucra cu un programator care nu stie ce este mysql injection si nu a folosit niciodata protectie impotriva acesteia. Programatorii vor intelege ce spun aici si imi vor da dreptate.

Te rog sa inveti sa accepti cand esti refuzat, nimeni nu are nici o obligatie de a te angaja doar pentru ca vrei tu neaparat sa fii angajat, si tot ce faci aici este sa devii penibil.

Eu oricum nu iti mai raspund, si poti scrie orice doresti, pentru ca adevaratii programatori interesati mi-au trimis PM.

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Joi Sep 16, 2010 9:29 pm

am si eu cateva nelamuriri

1. se lucreaza de acasa sau trebuie sa fie la sediul firmei?
2. cum se face plata? per proiect sau pe ora?
3. care sunt cerintele (ce limbaje, frameworkuri, cms-uri trebuie sa cunoasca potentialul programator)
4. se cer si cunostiinte de design sau doar strict programare?
5. se cere o limba straina sau se va discuta la telefon/mess/skipe in romana?
6. se lucreaza in echipa pe codul altuia sau fiecare cu codul lui si bucataria lui?

cam astea imi vin acum in minte... in functie de raspuns poate ma bag si eu... (daca cineva citea regulamentul forum-ului nu mai trebuia sa intreb)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

dirhoo
PHPRomania Supporter

Mesajde dirhoo » Joi Sep 16, 2010 11:04 pm

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Joi Sep 16, 2010 11:14 pm

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Vin Sep 17, 2010 6:13 am

|

dirhoo
PHPRomania Supporter

Mesajde dirhoo » Vin Sep 17, 2010 10:29 am

beckslash
Average Member

Mesajde beckslash » Vin Sep 17, 2010 1:24 pm

Citind topicul ieri m-am abtinut sa comentez.

In primul rand se da toate detaliile in anunt, pe langa faptul ca e foarte logic sa se intample asta, pentru a da dovata de profesionalism din partea angajatorului prin a arata cat de bine stie ce vrea si cat ii pasa de aspectele legate de lucrul angajatului sau.

Ma mira sincer cum de ai primit CV-uri cu atidutinea asta de "eu, angajatorul, marele sef...voi muritori de foame daca vreti ceva bani contactatima sa va dau detalii".

Se dau detalii de la inceput pentru a nu-si pierde timpul potentialul angajat pentru a afla daca ii convine sau nu jobul, si pentru a nu-si pierde timpul nici angajatorul sa raspunda la aceleasi intrebari de mii de ori ( care de altfel au fost puse si aici, si in continuare se incapataneaza sa raspunda).

P.S.: Nu vad care e legatura ca Piry lucreaza pentru el cu faptul ca nu e in masura sa comenteze legat de niste bune practici, de bun simt si de eficienta in angajare as zice eu mai degraba :P

dirhoo
PHPRomania Supporter

Mesajde dirhoo » Vin Sep 17, 2010 1:36 pm

Daca spun ca aberati, o sa sariti in sus cu tot felul de porcarii la adresa mea. Cum ati facut-o deja pana acum si cum o faceti la adresa oricui incearca sa va aduca cu picioarele pe pamant (exemple sunt in tot forumul).

Mai bine aruncati o privire pe ejobs.ro si vedeti cate din companiile care fac angajari fac ce spuneti voi. O sa va surprinda ce constatati. Dar asa cum spuneam, parerile voastre sunt strict de freelancer, si nu vi le pot schimba eu acum.

Ce pot face pe viitor este sa folosesc doar siteuri specializate cand am nevoie de un angajat sau un colaborator. Aici nimeni nu trebuie sa vina sa caute angajati, ci doar freelanceri pentru executarea unor proiecte.

Si ce nu mai inteleg unii este ca fiecare om are dreptul la o opinie si trebuie sa respectam acea opinie. dar voi, daca cineva are o altfel de opinie, incepeti sa tocati ... :D

beckslash
Average Member

Mesajde beckslash » Vin Sep 17, 2010 1:41 pm

Nu o lua asa. Fiecare din noi are o opinie dupa cum bine ai zis.

Si fiecare din noi si-a argumentat fiecare chestie spusa. Nu sunt doar comentarii asa aiurea.

Tinand cont ca acestia ar putea fi potentiali angajati, poate ar fi ok sa tragi cu urechea la ce au de spus si ei.

Si poate multe firme mari nu fac cum zicem noi, dar daca se poate mai bine de ce sa nu....

Si daca spui ca aberam da sarim in sus daca nu argumentezi de ce :P

dirhoo
PHPRomania Supporter

Mesajde dirhoo » Vin Sep 17, 2010 1:42 pm

Apropo, acest topic poate fi inchis. Am reusit sa fac angajarea aseara.

Precizez ca cel angajat a venit prin intermediul www.jobber.ro

Înapoi la “Oferta/Cerere proiecte”