Parse error cache

PEAR, Smarty, ADOdb, OOP, PHP 5, XML, UML, Şabloane de proiectare, PHP-GTK.

Moderatori: coditza, Emil, Moderatori

cvlan
Average Member

Parse error cache

Mesajde cvlan » Vin Apr 23, 2010 11:13 am

Lucrez la un magazin online realizat in joomla+virtuemart am instalat ARTIO JoomSEF si am activat Cache in Joomla. Din cand in cand imi apare urmatoarea eroare si faza nasoala este k a aparut chiar cand a trecut google botul pe site si a vazut site-ul cu eroarea de mai jos.

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/sites/domeniu.ro/public_html/components/com_sef/cache/cache.php on line 1063

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/sites/domeniu.ro/public_html/components/com_sef/cache/cache.php on line 1063

cache.php
(linia 1062) $hit['laptop-hp-nc-8000']='25';

(linia 1063) $hit['calculatoare-second-hand/monitoare-second-hand/monitoare-lcd-tft-17-18/monitoare-lcd-tft-ibm-t860-18-inch']='25';

(linia 1064) $hit['calculatoare-second-hand/calculatoare-second-hand/memorii-sdram-ecc-pentru-server-10']='26';

Aveti idee cum pot rezolva aceasta problema ? Mie mi se pare k totul este in regula la linia 1063 :(

razvancg
Junior Member

Mesajde razvancg » Sâm Apr 24, 2010 10:43 pm

Inca nu am testat deci e posibil sa nu zic corect ce zic ... am sa incerc maine ...
cache.php nu e cumva fisierul in care isi scrie cache-ul ... ? cache care se reactualizeaza permanent banuiesc eu ... adica la o perioada setata din admin ...
si eu am aceeasi parere ca si tine, linia 1063 e ok ... dar in momentul in care a trecut google-ul prin site esti sigur ca fisierul cache.php avea acelasi continut?

una din solutiile mele e sa verifici fisierul respectiv in momentul in care ti-a aparut din nou eroarea respectiva ...

doar o parere ...

Am lucrat destul de mult cu joomla + virtuemart ... nu am mai patit asta ...

cvlan
Average Member

Mesajde cvlan » Dum Apr 25, 2010 6:09 pm

Banuiesc ca asa este deoarece in acea pagina cache.php am vazut k sunt salvate adresele url ale paginilor .... Eu nu inteleg de ce aceasta eroare imi apare din cand in cand, apare o data la 2 luni sa zicem si daca dau refresh dispare si iar nu mai apare o buna perioada de timp. Pe mine m-a deranjat foarte mult aceasta eroare deoarece s-a gasit sa apar chaiar atunci cand a trecut google la mine p site si site-ul a fost vazut de google cu eroarea aia, iar la cautarile pe google site-ul aparea cu des ( Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/sites/domeniu.ro/public_html/components/com_sef/cache/cache.php on line 1063 ) si mi-a fost frica sa nu imi decada site-ul in SERP.

Eu acum am dezactivat cache-ul site-ului si astept sa vad ce se intampla.
Eu banuiesc k aceasta eroare poate sa apara si daca serverul nu functioneaza cum trebuie si astfel pagina cache.php daca nu se scrie complet si cum trebuie da eroarea aceea. E ff posibil sa ma insel !

Un mic sfat ar fi de foarte mare ajutor.

alex.andrei
Junior Member

Mesajde alex.andrei » Mie Apr 28, 2010 3:16 pm

incearca sa urmaresti in ce circumstante iti apare apostroful ala in cache.php la linia respectiva

Înapoi la “PHP Avansat”