osCommerce limba romana
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
luciansabo
- Junior Member
osCommerce limba romana
Salut,
Are cineva traducerea in limba romana pt osCommerce?
Pe site-ul oficial nu am gasit decat niste traduceri incomplete.
Multumesc
Are cineva traducerea in limba romana pt osCommerce?
Pe site-ul oficial nu am gasit decat niste traduceri incomplete.
Multumesc
-
luciansabo
- Junior Member
Da, speram sa modific pe alocuri nu sa fac totul de la inceput.
osCommerce nu este OpenSource? Care e ideea de baza in OpenSource? Contributia! Daca fiecare am face propria traducere cred ca chestia asta iese din sfera OpenSource si trece intr-un soi de egoism.
Multumesc de raspuns, dar intrebarea era [...]are cineva traducerea
osCommerce nu este OpenSource? Care e ideea de baza in OpenSource? Contributia! Daca fiecare am face propria traducere cred ca chestia asta iese din sfera OpenSource si trece intr-un soi de egoism.
Multumesc de raspuns, dar intrebarea era [...]are cineva traducerea
Poti apela si la solutii comerciale: www.actual.ro
Avantajele ar fi:
- raspundere contractuala;
- suport;
- dezvoltare continua;
- etc etc
Avantajele ar fi:
- raspundere contractuala;
- suport;
- dezvoltare continua;
- etc etc
-
luciansabo
- Junior Member
Eu am intrebat daca are cineva traducerea...
Ultima oară modificat Vin Iul 22, 2005 8:57 am de către luciansabo, modificat de 2 ori în total.
O sa incerc sa ma abtin atunci sa iti mai fac vreo sugestie. Nu era nici o reclama, era o sugestie si era din timpul meu la intrebarea ta domnule "director IT"... din Tirgoviste.
La inceput am crezut ca aveti ceva cu mine, insa cind am vazut raspunsurile pe care le-ati dat pe forum mi-am dat seama ca este ceva ce ma depaseste.
O zi buna si imi iertati umila interventie.
P.S. Era sa uit; cind va face cineva bani cu o solutie gratuita atunci pot sa spun ca nu am invatat nimic din jungla asta care de numeste business ... Sper sa nu confundati citeva comenzi pe care le poate prelua o solutie gen osCommerce cu un magazin profesional.
La inceput am crezut ca aveti ceva cu mine, insa cind am vazut raspunsurile pe care le-ati dat pe forum mi-am dat seama ca este ceva ce ma depaseste.
O zi buna si imi iertati umila interventie.
P.S. Era sa uit; cind va face cineva bani cu o solutie gratuita atunci pot sa spun ca nu am invatat nimic din jungla asta care de numeste business ... Sper sa nu confundati citeva comenzi pe care le poate prelua o solutie gen osCommerce cu un magazin profesional.
-
luciansabo
- Junior Member
Si mie va rog sa imi iertati umila interventie, dar eu intrebam utilizatorii acestui forum daca au cumva traducerea in limba romana pt osCommerce. Nu discutam fiabilitatea aplicatiei, nici faptul ca e mai buna sau mai rea decat altele. Aveti ceva personal cu osCommerce? Cautam doar traducerea. E asa greu de inteles ?
E ok daca nu o aveti. Dar ce inseamna tonul asta? Eu nu am nimic cu nimeni. Cu atat mai putin cu dvs, pe care nici nu va cunosc. Nu inteleg de ce nu ati gasit o metoda de marketing mai buna decat a posta pe un forum.
E ok daca nu o aveti. Dar ce inseamna tonul asta? Eu nu am nimic cu nimeni. Cu atat mai putin cu dvs, pe care nici nu va cunosc. Nu inteleg de ce nu ati gasit o metoda de marketing mai buna decat a posta pe un forum.
Ultima oară modificat Vin Noi 17, 2006 12:13 pm de către luciansabo, modificat 1 dată în total.
-
MasterPhoton
- Senior Member
Off topic
Deedee...desi imi vine greu sa cred ca ai fi in stare, sesizez o doza de ironie in exprimarea ta: "director IT...din Targoviste" ?!
Maaan, Bucurestiul nu e Romania, si se nasc oameni si in alta parte decat in Bucuresti...si ma opresc aici, ca sa nu supar si pe altii care isi inchipuie faptul ca daca sunt nascuti intr-un anumit loc au automat anumite drepturi si foarte multe calitati (de altfel si nazistii credeau la fel).
Maaan, Bucurestiul nu e Romania, si se nasc oameni si in alta parte decat in Bucuresti...si ma opresc aici, ca sa nu supar si pe altii care isi inchipuie faptul ca daca sunt nascuti intr-un anumit loc au automat anumite drepturi si foarte multe calitati (de altfel si nazistii credeau la fel).
-
MasterPhoton
- Senior Member
No offense
Si mie mi s-a parut ciudat, dar daca omului i-se pare ca ASTA e cea mai mare realizare in viata lui, n-are decat. Sunt genuri de oameni care sunt mandri de un titlu...asta nu inseamna ca sunt superiori sau inferiori...
Sorry
Sorry
-
luciansabo
- Junior Member
Ma simt obligat sa raspund, pt ca discutia incepe sa devieze. As fi vrut sa discutam despre cu totul alte lucruri, fiind un forum despre PHP.
Intr-adevar, eu cunosc firme foarte serioase si in provincie. Ce importanta are daca sunt din Targoviste ? Eu nu o consider o ironie, pt ca nu stiu de unde este dl Deedee. Daca este din Bucuresti foarte bine.Putea sa fie si din Caracal.Ce importanta are?
In ceea ce priveste semnatura... Dupa cum ati vazut eu nu ma ascund in spatele unor pseudonime. Eu imi asum responsabilitatea pentru spusele mele. Iar faptul ca iti mentionezi numele si functia, nu e deloc reclama, ci doar o SEMNATURA. Daca va deranjeaza, pot scoata acea semnatura, dar mi se parea ca folosind numele meu real si locul unde lucrez acord respect membrilor forumului.
Haideti sa terminam cu aceasta polemica si sa discutam despre probleme si solutii.
Intr-adevar, eu cunosc firme foarte serioase si in provincie. Ce importanta are daca sunt din Targoviste ? Eu nu o consider o ironie, pt ca nu stiu de unde este dl Deedee. Daca este din Bucuresti foarte bine.Putea sa fie si din Caracal.Ce importanta are?
In ceea ce priveste semnatura... Dupa cum ati vazut eu nu ma ascund in spatele unor pseudonime. Eu imi asum responsabilitatea pentru spusele mele. Iar faptul ca iti mentionezi numele si functia, nu e deloc reclama, ci doar o SEMNATURA. Daca va deranjeaza, pot scoata acea semnatura, dar mi se parea ca folosind numele meu real si locul unde lucrez acord respect membrilor forumului.
Haideti sa terminam cu aceasta polemica si sa discutam despre probleme si solutii.
Ultima oară modificat Mar Apr 18, 2006 11:32 am de către luciansabo, modificat 1 dată în total.
-
MasterPhoton
- Senior Member
- LAurenZIO_4U
- Average Member
-
johnutz
- Senior Member
Va recomand zen cart. E derivat din oscommerce, dar e mult mai flexibil in ceea ce priveste traducerile si temele. Si se si lucreaza destul de activ la el. Versiunea ms2 a lu oscommerce cred ca are 2 ani deja...
Acu vreo juma de an cand m-am uitat eu, inca nu exista si limba romana, dar poate ca se apuca cineva sa o faca si sa o dea comunitatii... Asa ca haideti, la treaba!
Acu vreo juma de an cand m-am uitat eu, inca nu exista si limba romana, dar poate ca se apuca cineva sa o faca si sa o dea comunitatii... Asa ca haideti, la treaba!