Audio streaming

PEAR, Smarty, ADOdb, OOP, PHP 5, XML, UML, Şabloane de proiectare, PHP-GTK.

Moderatori: coditza, Emil, Moderatori

innenrinde
Junior Member

Audio streaming

Mesajde innenrinde » Lun Mar 23, 2009 11:32 am

Salut,

Trebuie sa fac un proiect in care este folosit microfonul calculatorului pentru a discuta live cu utilizatorii. Stie cineva cum se realizeaza asta? Nu-mi trebuie radio online (sau cel putin cred ca nu asta e solutia daca pentru implementare trebuie servere speciale sau aparatura care sa furnizeze un semnat audio special).
Deci, o aplicatie web (de preferat in php) care sa-i permita administratorului sa vorbeasca la microfonul propriu iar ceea ce spune el sa poata fi ascultat de utilizatorii internet prin accesarea unui site (unui buton amplasat intr-un site).

Multumesc anticipat!

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Lun Mar 23, 2009 11:52 am

Java sau Flash, daca vrei on-line... dar nu ma intreba cum

PHP nu prea are treaba cu asta in mod direct. Are librarii si multe altele dar nu poate face de unul singur asta.

ah... si mai e si varianta cu C#, daca vrei sa fie mai profi... dar trebuie sa stii destul de bine limbajul.

innenrinde
Junior Member

Mesajde innenrinde » Lun Mar 23, 2009 11:58 am

@vectorialpx, merci pentru raspuns. Am incercat ceva cu java sau flash, dar solutiile pe care le-am gasit imi cere sa instalez o aplicatie pe serverul unde e gazduita aplicatia. Or cei de la hosting numai asta nu vor. Eu vreau sa ocolesc in vreun fel varianta asta, adica sa fac o aplicatie care ar putea rula pe orice hosting, fara sa mai fie nevoie de ceva instalat pe serverul respectiv...

kleampa
Senior Member

Mesajde kleampa » Lun Mar 23, 2009 1:17 pm

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Lun Mar 23, 2009 1:51 pm

|

innenrinde
Junior Member

Mesajde innenrinde » Lun Mar 23, 2009 3:17 pm

innenrinde
Junior Member

Mesajde innenrinde » Lun Mar 23, 2009 3:22 pm

@piranha, ca sa fac eu o aplicatie desktop care sa se lege de site, mi-ar trebui cam mult timp.... si poate nici nu iese cum trebuie :) E o idee de luat in considerare...

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Lun Mar 23, 2009 3:51 pm

da... cred ca trebuie ceva suport. Cand am zis Flash m-am gandit la AS3. E posibil sa aiba ceva suport pentru asta... Despre Java nu stiu mare lucru...

Înapoi la “PHP Avansat”