JobIT.ro

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

fakker
PHPRomania Supporter

JobIT.ro

Mesajde fakker » Mar Aug 07, 2007 2:27 pm

Salut!

Nu sunt inca sigur ca ce vreau eu intra in categoria aceasta, but here goes.

Am acest site (http://www.jobit.ro) care este un site de postat anunturi (think ejobs, bestjobs whatever) pe specific IT.

Nu eu am facut site-ul deci nu ma pot lauda cu asta, in schimb sunt proprietarul sau.

As vrea sa aflu parerea voastra legata de acest site. Stiu ca sunt cateva/destule hibe asa ca sunt extrem de deschis la critici constructive.

Va multumesc anticipat pentru eventualul aport :)
C.

crivion
Senior Member

Mesajde crivion » Mar Aug 07, 2007 3:14 pm

la o prima vedere : simplu, ordonat, usor de utilizat.

daca ai micosora headerul cu 10-20px ar fi ok

ExcalIbvr
Senior Member

Mesajde ExcalIbvr » Mar Aug 07, 2007 3:36 pm

De ce as folosi JobIT in locul eJobs sau BestJobs?

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mar Aug 07, 2007 4:46 pm

Mie nu-mi place. :lol:

fakker
PHPRomania Supporter

Mesajde fakker » Mar Aug 07, 2007 5:26 pm

ExcalIbvr scrie:De ce as folosi JobIT in locul eJobs sau BestJobs?

Pentru ca este nisat pe industria IT. Nu e un site de recrutare generic.

fakker
PHPRomania Supporter

Mesajde fakker » Mar Aug 07, 2007 5:27 pm

Pirahna scrie:Mie nu-mi place. :lol:

Probabil iti dai seama ca nu ma ajuta prea mult asta :lol:
Vrei sa imi spui si de ce nu iti place, te rog?

xtzy
Senior Member

Mesajde xtzy » Mar Aug 07, 2007 10:13 pm

fakker scrie:
ExcalIbvr scrie:De ce as folosi JobIT in locul eJobs sau BestJobs?

Pentru ca este nisat pe industria IT. Nu e un site de recrutare generic.

Mai bine suna http://www.jobber.ro/ :D :twisted: :D

asdirc
PHPRomania Supporter

Mesajde asdirc » Mar Aug 07, 2007 11:35 pm

e ok site ca design doar ca depdine cui se adreseaza ..... are un aer de prea serios , dak ai putea sa fac iceva sa para mai "viu" mai atractiv... sa pui ceva mkr interesnat legat de domeniu.
Ultima oară modificat Lun Aug 13, 2007 9:15 am de către asdirc, modificat 1 dată în total.
Best regards,
Mesaje de dragoste

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mie Aug 08, 2007 3:28 am

Sunt de parere ca un site trebuie sa aiba acel ceva care sa te atraga/intereseze in primele 10-15 secunde (daca reusesti sa te ambitionezi sa stai atat).
Al tau nu are acel ceva.

Are putine anunturi, design neinteresant (nu e deosebit, nu nimic), niste statistici in stanga daca tin minte bine (care sa fim seriosi, pentru un site de joburi sa spui ca ai 130 de membri e rusine) ... nu e un site care sa prezinte interes pentru mine cel putin.

Uita-te la niste site-uri mai mari (si nu astea din Romania ca astea-s cam porcarii) din strainatate.

EDIT: ah si observasem ceva tot la statistici ...
MÉMBRU, -Ă, membri, -e, subst.
observi vreun i in plus ?

EDIT2: incearca pe un site de joburi sa nu mai pui fomei si barbati care stau si zambesc in partea de sus a ecranului. O tipa sau (mai rau) un tip care zambeste ca un idiot acolo nu ma face pe mine sa vreau sa caut un job, ma face sa incerc sa ma uit in alta parte a ecranului sau sa folosesc un imageblocker. Persoanele zambitoare sunt utile numai daca tin o pancarta in mana pe care scrie "Hey you ! Sign up !".

EDIT3: imi cer scuze daca te-am demoralizat rau de tot, dar tu m-ai intrebat de ce nu-mi place !

fakker
PHPRomania Supporter

Mesajde fakker » Mie Aug 08, 2007 9:51 am

Din contra, dupa cum spuneam, apreciez critica constructiva. Iti multumesc foarte mult pentru feedbackul exact.
Si din cate am observat este foarte corecta observatia ca nu are ceva care sa te tina legat imediat ce ai intrat.

Pirahna scrie:Sunt de parere ca un site trebuie sa aiba acel ceva care sa te atraga/intereseze in primele 10-15 secunde (daca reusesti sa te ambitionezi sa stai atat).
Al tau nu are acel ceva.

Are putine anunturi, design neinteresant (nu e deosebit, nu nimic), niste statistici in stanga daca tin minte bine (care sa fim seriosi, pentru un site de joburi sa spui ca ai 130 de membri e rusine) ... nu e un site care sa prezinte interes pentru mine cel putin.

Uita-te la niste site-uri mai mari (si nu astea din Romania ca astea-s cam porcarii) din strainatate.

EDIT: ah si observasem ceva tot la statistici ...
MÉMBRU, -Ă, membri, -e, subst.
observi vreun i in plus ?

EDIT2: incearca pe un site de joburi sa nu mai pui fomei si barbati care stau si zambesc in partea de sus a ecranului. O tipa sau (mai rau) un tip care zambeste ca un idiot acolo nu ma face pe mine sa vreau sa caut un job, ma face sa incerc sa ma uit in alta parte a ecranului sau sa folosesc un imageblocker. Persoanele zambitoare sunt utile numai daca tin o pancarta in mana pe care scrie "Hey you ! Sign up !".

EDIT3: imi cer scuze daca te-am demoralizat rau de tot, dar tu m-ai intrebat de ce nu-mi place !

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Mie Aug 08, 2007 11:57 am

caut 'salut si ma duce la pagina la care nu exista oferte cu titlul \'salut : jobs...... mai dau odata cautare si-mi pune 3 de \ ... pai, de ce?

ca nu ma prind?

dar... ia cauta "> ce mai faci
uups!, ce chestie...

pune htmlspecialchars in campuri cand faci atribuirea ;)... ca altfel patesti ca http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=12854 si te intrebi "de unde, ca eu am fost precaut!?"

UzZzY
Senior Member

Mesajde UzZzY » Mie Aug 08, 2007 12:57 pm

Designul - seamana foarte mult cu un template
Codul - nu stiu ce e, si nici nu am timp sa fac un research dar scriptul se gaseste pe multe alte site-uri (http://www. ro-jobs.ro/ sau http:// jobs. aaja. org)

Daca vrei ceva original, fa sau angajeaza pe cineva sa faca ceva custom, ceva care nu gasesti oriunde

Cosmin Chiru
Senior Member

Mesajde Cosmin Chiru » Sâm Sep 01, 2007 3:59 pm

In chenarul cu "De ce JobIT" ai 3 articole, fiecare cu link-ul lui (articol1.php, articol2.php, articol3.php). Tu vei face cate o pagina pentru fiecare articol? Ar fi aiurea, dar daca ai de gand sa faci asa, macar denumeste altfel fisierul, cat mai aproape de titlul articolului.

De asemenea legat de cele 3 articole, observ ca sub ele apare inca un rand cu 3 bullet-uri. De ce?

Incearca sa rescrii url-urile folosind mod_rewrite.

Înapoi la “Evaluare site”